Hypocrisie féminine !



Varför är jag så ? Min hjärna är en maskin som fungerar dag och natt. I am so disappointed ! Varför är alla kvinnor lögnare och så oärliga ? Jag är inte en idiot. Ser saker mycket bra och förstår allt. Mon Dieu, jag skulle vilja vara blind och döv för alltid. 

                                                               
Femmes, vet att jag hatar er alla och ingen kan hantera mig ! Om ni är inte ärliga med mig då lämna mig i fred !






Kommentarer
Postat av: Casia

Nu måste jag rätta dig. MÄNNISKOR kan vara lögnare och oärliga. MÄNNISKOR. Inte kvinnor enbart. Det är en väldigt låst syn. Jag kan tänka mig att du pratar av erfarenhet men jag kan inte låta bli att säga ovanstående ändå. Kvinnor är inte onda eller oärliga varelser i sig, men människor KAN vara det. Stor skillnad.



Och du kan faktiskt välja att vara blind och döv inför såna här saker. Varför låta den negativa energin påverka dig, Froggie? Don't! Hat är ett ord som skapar svarta fläckar på själen. So not worth it. Jag är en femme. Hatar du mig också, menar du? Just asking, just asking... Ciao, Froggie!

2010-08-03 @ 20:46:51
Postat av: FredVisgot

Casia, är du arg mot moi ? Om du visste...Men du har helt rätt. Mänskligheten är inte förlorat med människor som du. Espoir!



Varför skriver du alltid : "Just asking" Je ne te comprends pas, petite Polonaise. En fråga är en fråga och du vill få en svar -även om du inte svarar på mina egna frågor :



- Svar : Kära lilla polska, jag ber om ursäkt om jag sårade dig med mitt inlägg. Men är du verkligen une femme? Jag trodde du var en ängel ;-) Casia, hur kan jag hata dig ? C'est impossible. Det är just ett svar. Excuse moi !



Dobranoc, Casia i milych snow!

2010-08-03 @ 22:11:39
URL: http://fredvisgotbaraosssjalva.blogg.se/
Postat av: Casia

Froggie! Jag är inte arg, jag bara säger vad jag tycker angående det du skriver, inte angående DIG. Big difference :-) Jag förstår att det är mycket som händer i alla människornas liv som man inte är medveten om, så jag dömer inte eh?



Jag skriver just asking för att jag menar att det är inget tvång att svara :-) Easy!



Jag är ingen ängel, men en dag så...hehe. Natti, froggie!

2010-08-03 @ 22:38:14
Postat av: FredVisgot

Människor är konstiga (negativt!). Toi, du är också konstig men det är positivt när jag skriver det om dig, ok? ;-)



Själv skulle jag vilja att du svarar till mina frågor, men det spelar ingen roll. Du gillar att jag blir galen på grund av det, eh? Jag blir det lite varje dag, ah, les femmes ;-)



Du är en riktig ängel, bien sûr, what else?

2010-08-03 @ 22:53:51
URL: http://fredvisgotbaraosssjalva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0