Engelsk Kväll !


 
 
Det blev en great engelsk kväll tonight, in english please.
 
 


Joyeux Anniversaire ~ Casia Sobczak ~ 28/01/13


 
 
 
 
 
 
 
 
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin 
 
 


2013-01-25


 
awiercie !
 
 


Kära lilla hemstad till mig !


 
 
 
 
En video av min kära lilla hemstad. Mitt hjärta slår så hårt när jag tänker på den. Det är inte därför att en stad är liten att den är inte trevlig, utan charmig.
 
 

 

Not fabulous !


 
Det inte blev en bra fotbollskväll. Tur att jag var med mina vänner. Första gången har jag sett din gamla vän Z IbrahiimoviJag har fortfarande inte ändrat min åsikt om honom. Absolut inte extra ! Jag förstår inte varför han är en gud i Sverige.
 
 



~ Wszystkiego najlepszego Pani Sobczak ~


 
     
 
 
Önskar fru Sobczak en massa år fulla av lycka med sina två dyrbara skatter, two inestimables treasures (läs : Casia och Joanna) och kära, och också en järnhälsa ! Pani Sobczak, życzę pani wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, zdrowia, wielu slonecznych dni i szczęścia w życiu. Niech Pani Bóg błogosław !
 
 
Joyeux anniversaire, Madame Sobczak !
 
 

 
 

2013-01-10



Ma maison !


 
 
 
Jag älskar min Europa, en härlig kontinent utan krig (äntligen !) med med en vacker natur och (gamla och unga) berg, otroliga gamla städer, härliga stränder och fina människor med deras språk så många och färgglada, kultur, osv ... Ja, jag vill leva, jag vill dö i Europa, ma maison.
 
 


2013-01-09


 
Mes prochaines vacances en Suède seront, sûrement, pire qu'en mars 2012.
 
 


Doskonały złota rączka !


 
Jag har precis avslutat att fixa mitt rum, ensam, med mina egna händer. Här är får jag ett helt nytt rum, nu. Vad jag är för stolt över mitt personliga arbete, så stolt över mig själv. Żaba nie stał się jeszcze księciem, ale doskonały złota rączka, nie jest źle, co? Adjö, dammet !
 
 


2013-01-08


 

 

Finalement, je suis un médium. Mais ce n'était pas difficile de voir l'avenir, il y a quelques mois.

 

 


 


DwaTysiąceTrzynaście !


 
 
 
Szczęśliwego Nowego Roku, Dwa Tysiące Trzynaście.
 
 


RSS 2.0