Pauvre ch

est difficile, même pour les chats.
 
 


Kalfornien !


 
Det är kul att jobba (tills november) med någon som kommer från Kalifornien och har roliga samtal om skillnaderna mellan vi, fransmän (hon är 24 år och redan gift med en fransman. Haha, är hon inte helt galen?), och amerikanerna.
Hennes faderliga familj gick till Kalifornien när det blev the gold rush där. Hennes mormor flydde Berlin och Tyskland i 1930-talet med all familjen (de är judar) och nu är de spridda lite över hela världen. En jätteintressant familjehistoria.
Min stackars minne ! Min amerikanska kollega förklarade för mig hur att baka typiska amerikanska kakor, cookies och särskilt apple pies. Tyvärr har jag helt glömt allt. Oh la la la la, jag blir fortfarande lite äldre varje dag, hoho. Det är ett litet mirakel att jag minns hur att öppna ögonen varje morgon. Hon besökte Australien, Mexico (Cnacun), Turkiet (har sett HagiaSofia), Pompeji, o ... Jerusalem flera gånger  - jag skulle gärna ta en tur där, en gång i mitt liv. Men jag är rädd att bli galen och tänka att vara Jesus. Hmm, det skulle inte bli en dålig sak eftersom jag skulle kunna att gå på vattnet - inte behöva att ta ett plan till Frankrike så.
 
Konstigt, det blivit rgn hela dagen igår och i morse.
 
 


Vem går långsamt, går långt !


 
 
Det har tagit 15-20 år till Eurodance för att korsa den Atlantiska oceanen och erövra USA. Vilken lång resa !
 
 


Sunny day in Bx !


 
Une nouvelle belle journée ensoleillée commence ici à Bordeaux. Hur att inte le, haha. Hoppas att du får samma sak i Stockhlom. Pa pa
 
 


Środa, 19 września 2012


 
 
.
Dzień dobry, Słonc
 
 


Farmors besök !


 
Det var kul att ha farmor (82 år o hemma en hel weekend. Alltid spännande att höra alla hans livsminnen/historier - lite som när det var med mormor när hon levde.
 
 


Tekniskt problem, ännu annat i 2012 !


 
 
 
Idag hade jag ett problem med min bil när det var lunchtid. Bilbatteriet (car battery) fungerade inte (första gången i mitt liv). Och jag var tvungen att köpa ett annat efter jobbet och fixade det i bilen, förstås. Nu Är jag hemma och vill gärna glömma den här dagen.     
 
 


Ett litet tipsför att sova bra !


 

Om du vill sova hela nätter så varför du inte springer med Angie i slutet av eftermiddagen, eh? Hon skulle vara så trött att du skulle få en lång och lugn natts sömn. Ha en fin solig dag med lilla Mjau !   

 


 


03aug12


 
Bonjour, le Soleil ! Ton Seigneur et Maître est enfin réveillé, et peut gouverner le Monde à sa guise. 
 
 


Lite kultur har aldrig dödat någon !



 
Efter en lång söndagspromenad tog jag en liten tur till den lilla Gamla Kyrkan där visar en fotoutställning av Monsieur H. Newton och hans maka A. Springs. Bilderna var just för fina
 
 


Först, frukosten !


 
Nu ska jag snart och möter vänner med vem kommer vi spela fotboll tillsammans i solen i morse. Men först, frukosten. Hav 
 
 


Boring(sSatur-) day !


Jag gick och ställde i ordning (målade taket och väggar) i en av lägenheter till föräldrar hela dagen, innan att låta människor besöka den och blir de nya framtida hyresgästerna. Det tar en massa (min) tid - I am not a pro - för att göra det och jag gillar inte det.Tur att jag åt gudomliga potatis  bakas av min mor i kvällen !     
 
 


RSS 2.0