Boring(sSatur-) day !


Jag gick och ställde i ordning (målade taket och väggar) i en av lägenheter till föräldrar hela dagen, innan att låta människor besöka den och blir de nya framtida hyresgästerna. Det tar en massa (min) tid - I am not a pro - för att göra det och jag gillar inte det.Tur att jag åt gudomliga potatis  bakas av min mor i kvällen !     
 
 


Kommentarer
Postat av: Casia

But hey, duktigt jobbat! Även om du inte tycker att det är världens roligaste syssla ;-) Själv satt jag och tittade på när nån annan målade och fixade i min lägenhet, hehe. Vissa saker bör man överlämna till andra!

Ska dina föräldrar flytta? Ujuj!

Vale, Froggie, nu ska jag försöka att valna ur zombiekoman. Nån (läs Angie) väcker mig tidigt varje morgon och kräver att bli klappad :-0 Så jag har Inte sovit en hel natt på läääänge...

Enjoy dagen och veckan!

Svar: Duktigt, moi? Öh, jag tycker att du är helt tokig, men det vet jag för en lång tid redan ;-) Jag har ingen talang för. Men hey, din lägenhet är inte klar redan, eller har du brutit allt, eh? Oh la la, toi. Du har suttit och tittzt på honom att jobba att måla och fixa. Ingen öl eller vin eller scones (jag är säker att du har glömt hur att baka dina "gudomliga" scones - joke). Du så !
Nej, föräldrar flyttar inte men har två lägenheter för människor (hyresgäster) lika du och jag, som betalar en hyra för att bo i. Jag vet inte om du förstår. Min svenska Är fortfarande hemsk, you know :-b

Hoppas att du är pigg nu (efter att ha druckit flera liter koffein i dagen, haha) ! Kul att gissa att Angie mår jättebra och beter sig som (ärlika) en riktig princess hos dig :-)

Nu ska jag snart springa i parken. Pa pa
FredVisgot

2012-09-03 @ 08:50:45
Postat av: Casia

Hehe... Jag kunde inte fixa några scones för att jag har fortfarande inte tagit mig tid för att gå ut och köpa en ugn :-O Annars hade jag mer än gärna bakat och bjudit den hårt arbetande målaren!

Aha... Jag tror att jag fattar lägenhetsgrejen. Hoppas att de nya hyresgästerna gillar färgen på väggarna :-)

Ange mår jättebra och är fortfarande som en sugpropp på mig, hehe. Hon gillar inte att vara ensam hemma. Men det får hon tyvärr stå ut med då och då eftersom jag av naturliga skäl måste gå ut då och då. Men hon är såååå söt, U know!

Jag har också varit och sprungit, idag bara 13 km, men ändå. Mitt rekord är 17 och jag siktar mot 21 km, en halv marathon alltså.

Vale, Froggie, gotta run. Jobbet kallar.Ha en lovely dag!

Svar: Lite mer ett år i din lägenhet utan en ugn?! Den polska ljusängel är inte bråttom att baka några scones hemma, eller fiskar och andra. Where is the perfect housewife som du were in Malmö, eh?
Nej, jag visste inte att hon var "såååå söt", som du säger. Jag är nte förvånad eftersom hon är bebisen till henne mamma ;-) Tänkte att Angie var en liten "monster", a joke of cousre ;-)

Du har tid för att springa 21km (snartÄrdet vintern). Själv brukar jag springa ett par km och tänker att göra mer ,snart, (när?) men jag har massor av tålamod,har tid. Tänkte att delta i Stklmm halvmaraton i 2013 men det blir i 2014 (eller kanske aldrig, vem vet. Och Stokholm är sååå långt). Innan vill jag lära sig banan. Har glömt att göra den när jag var där i mars detta år.

Bonne soirée, Princesse et Angie !
FredVisgot

2012-09-04 @ 16:01:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0