Natti, natti !




Hoppas att du hade en trevlig jobbsdag och en fin kväll i Finland...




Kauniita unia, minun pikkunalle !




Fais de beaux rêves, Princesse !



Bonsoir, ma belle étoile du soir !
Idag tog jag bilder på min äppleträd och körsbärsträd i blom redan. Jag tycker att deras blommor är inte vackra i år, kanske på grund av regnigt väder. Naturen behöver regn för att blända oss med sin skönhet, eftersom vi behöver dricka mycket vatten :-) Tyvärr tror jag inte att jag ska äta många körsbär. 

               
                                            Äppleträd och körsbärsträd i blom i regnet ! 

Hoppas att det går bra med dig och njut av din första natt och dag i Finland, Princesse. Bonne nuit, ma douce et belle petite princesse de Pologne. Fais de beaux rêvesKauniita unia pikkunalle !   




"Lepiej późno niż wcale" !



Dzień dobry, mój Aniołeczek ! Jag antar att du inte minns men jag skrev i ett tidigare inlägg (i fredags) att jag var i parken och åt lunch mitt i ett hav av tulpaner och påskliljor. Det var så trevligt. Här är bevis på att jag har ätit i gott sällskap : 

              
                                                         Dla ciebie, mój Aniołeczek !   

Jag tog denna bild för dig men du vet min blogg fungerade inte bra dessa dagar. "Lepiej późno niż wcale", jak mówimy w Polsce. Jag blir bra på polska - am I not the best? ;-)
               
                                                          Bonne journée, Princesse !  

Det regnar här imorse och fortsätter hela dagen. Snyft, snyft :-( Skulle du kunna skicka mig (mentalt) ett av dina fina änglalika leende, för att min gråa dag är upplyst av en solstråle, tack. Hoppas att du har en fin solig dag - Życzę miłego dnia, mój Aniołeczek ! 




Mój Boże, jestem bardzo inteligentny żaby !



Jippie !!! Jag tror att bloggen fungerar igen. In hindsight, the solution was simple and easy. Jag säger detta, men kanske problemet kommer tillbaka i morgon. Det är kul att de har förstått mitt hjälpmeddelande. Mój Boże, jestem bardzo inteligentny żaby. Ujuj, jag tror mitt huvud blir för stort. Tycker du det är ett seriöst problem, Anioleczek?


                                                              
                                                                     I'm So happy !  


PS : vad kan jag skriva/mejla för att tacka Kundservice, merci?



Polska i Konkurs Piosenki Eurowizji 2011 !



Här är den polska låten som representerar Polska (ditt kära hemland) w Konkursie Piosenki Eurowizji :




Jag stöder Polen och Magdanela för Eurovisionfestivalen. Oh la la, vilken koreografi. 50 points ! Mmm, polskor, haha ;-) Vive la Pologne et, surtout, mon cher petit ange de lumière et sa si belle famille  :-) Hoppas att du haft en fin eftermiddag och ska ha en trevlig kväll.

Bonne nuit, ma belle petite étoile de Zawiercie. Fais de beaux rêves et que les anges du ciel te protègent pendant ton sommeil
Dobranoc, mój Aniołeczek !  
 



Efter solen kommer regnet !



Bonjour, mon cher petit ange ! Det regnade hela natten. Jag kände mig som i en black metal konsert. Det är lite överdrivet, just lite då, eh? Man kommer få en regnig vecka efter två fina soliga veckor. Det är vad du kallar "balans", tror jag. Balans à la française :-) Naturen kommer vara bakfull.

Hoppas att du har en trevlig dag i Finland, min kära lilla turist. Życzę miłego dnia i do zobaczenia, mój Aniołeczek !  






Söndag à la moi !



Bonsoir, ma belle étoile du soir ! Jag tog en promenad på de övergivna gatorna på stan och skogen (ensam) hela morgonen. På vägen tillbaka stannade jag och åt lunch (ute) på en restaurang i närheten av hemma. Det är trevligt då och då. Sen gick jag till parken. Gud, det fanns många människor i parken som njöt av solstrålar.

Hoppas allt är bra med dig. Bonne nuit ma petite princesse de conte de fée. Fais de beaux rêves et que les anges du ciel te protègent cette nuit.  




Lördag : Powerwalk, kaffe, osv...



Dzień dobry, mój Aniołeczek ! Jak sie masz? Jag är säker på att du sov som en sten inatt efter din långa jobbdag. Inatt hittade jag hur man får hjälp från kundsupport och sen jag skickade dem ett hjälpmeddeland. Hoppas att de förstår vad jag menade och löser problemet för att min blogg är "frisk" igen :-) Håll tummarna ! Det var dags för mig att göra något. Det kanske blir slutet på semester för dig ;-)

Jag har inte sovit mycket natten innan. Nu ska jag gärna gå ut och ta en powerwalk i skogen för att väcka min själ och min kropp. Sedan måste jag gå på universitetet men innan dricker kaffe ; en droppe, förstås ! Je te souhaite une merveilleux samedi ensoleillé, ma douce Belle au bois dormant. Miłego soboty, mój Aniołeczek ! 




Våren eller sommaren?



Bonsoir, ma belle petite étoile du soir ! Calor ! Det var en varm solig vecka med 19-20 grader (och 21 grader i skuggan idag). Jag är helt vilse och vet inte om det är vår eller sommar. Det är hemskt, inte sant? ;-) Printemps ou été? Peux-tu m'aider à répondre à ma question, Princesse? Idag åt jag lunch mitt i ett hav av tulpaner och påskliljor. Tyvärr kan jag fortfarande inte lägga bilder. Mmm, kan du tänka dig att äta på gräset och känna luften med den söta doften från vackra blommor? Jag hade en känsla mitt ansikte "brann" efter bara 5 minuter i solen. Calor, calor ! Snart kommer du se ut som en hummerockså ;-) Dobranoc i śpij dobrze, mój Aniołeczek !   




En enkel dröm är bättre än ingenting, eh?



Bonjour, mon petit rayon de soleil ! Har du sovit gott? Hoppas att du fick massor av söta och trevliga drömmar :-) Inatt tog jag en liten kvällpromenad var skönt men lite "kallt" - hahaha - fortfarande (runt 13-14 grader, lite blåsigt). Men jag var inte ensam, det fanns de vackra stjärnorna trots stadens ljus, du vet. Och jag tror att jag har sett dig där uppe, du var himlens ljusaste stjärnan. Jag föll nästan ner på grund av dig och your winks ;-)

Okej, it was only a figment of my imagination - det var riktigt trevligt, shhh ;-) haha. Mon Dieu, je suis complètement fou... Well, hoppas att du har en underbar och solig (je croise les doigts, Princesse!) dag. Życzę miłego dnia, mój Aniołeczek !




Frankrike, vinnare?



Äntligen, tv-kanal som sänder Eurovisionsfestivalen har valt låten som kommer representerar Frankrike i år. Här är låten :



Denna låt är favorit för att vinna festivalen och jag undrar väl varför. Varför honom? Och inte Malena i 2009? Frankrike ! Det franska folket är inte intresserade av att organisera festivalen. Fransmännen gillar absolut inte ESC.




Problem med blogg



Bloggen fungerar inte bra sedan söndag kväll. Jag förstår verkligen inte och vet inte vad jag ska göra. Kan inte lägger bilder på bloggen. Jag börjar tro att svenskarna inte är olika fransmän, tyvärr ! Man måste ha tålamod och hoppas att det blir normal igen så fort som möjligt. Jag undrar om jag är ensam att ha detta problem. Det är verkligen inte trevlig att läsa blogg så. Przepraszam, mój Aniołeczek ! Hmm, det är konstigt, jag komma att försöka att lägga in en video.

Oh, min kära lilla ljusängel, min söta lilla prinsessa från Zawiercie (Polska, Polska !!!), min aftonstjärna och min solstråle (komplicerat, eh?)...tu me manques tellement, si tu savais :-( Jag tvivlar inte på att allt är bra med dig, Prinsess. Anyways, hoppas att du har en lovely dag, min lilla ängel :-) Miłego dnia życzę, mój Aniołeczek !

Ps : S'il te plaît, ma douce et merveilleuse petite princesse polonaise, skulle du kunna att skriva en eller två (eller en helt roman, haha) ord på polska för moi? Om du har tid för, förstås ! Jag glöm inte bönen, Princesse ;-)




Dieu, protège ma petite Casia !



Ô Seigneur...

...Entends ma prière.
Aujourd'hui Casia commence son nouveau travail,
elle vole à nouveau, dans des avions.

Seigneur Dieu, Roi du ciel,
je te demande humblement d'être à ses côtés en toute circonstances,
fais en sorte que sa (ses) journée(s) devient des plus agréables
avec des collègues et des passagers qui soient toujours gentils avec elle.

Seigneur, Dieu tout-puissant, je t'en supplie,
protège mon petit ange de lumière, que rien de grave ne lui arrive
et qu'elle soit toujours de bon humeur, avec son sourire angélique !

Merci Dieu pour m'avoir envoyer cet ange merveilleux venu de Pologne
Qui illumine ma vie et réchauffe mon coeur et mon âme.

Amen.




Printemps, vive le printemps !



Bonsoir, mon petit ange de lumière ! Det var en trevlig söndag, fint väder, 15 grader. Jippie, vive le printemps !!! Det är nästan sommar. Bye bye winter :-) Igår kväll tog jag bilder på supermånen. Resultatet är konstiga men jag kan fortfarande inte lägga bilder på bloggen. Tur att jag kan skriva inlägg och svara på dina kommentarer, eh? ;-) Även om det inte är bra som du kan se.

Det är valsdag idag och nästa söndag. Tv:n och radio kommer prata om det hela kvällen, tyvärr : Zzzzz...Så tråkigt ! Fransmännen har föredragit att gå till stranden, ta promenader i skogen och i offentliga parker i stället för att rösta. Hey, vi vet att njuta av livet, vi i Frankrike :-D

Är du hos en snäll vän igen och på hotellet? Well, hoppas allt är bra med dig och du har en fin kväll, min kära lilla ljusängel. Bonne nuit, ma douce petite princesse de conte de fée. Fais de beaux rêves et que les anges du ciel te protègent cette nuit !




Miłego wieczorku życzę, moje piękne księżniczki !



Bonsoir, mon petit ange de lumière ! Jag är dödstrött för att jag fixade hela eftermiddagen hos mina föräldrar. De tar mig för sina slav eller något? :-D Föräldrar ! Tur att mamma erbjöd mig en kopp te, efter middagen, med en bit av en kaka som hon lagade henne själv idag, mmm :-)


Amuses-toi bien, ma belle princesse de conte de fée !

Hoppas att du har väll njutit din kväll. Jag är säker att du har varit den vackraste av alla prinsessor denna natten, som alltid :-) Miłego wieczorku życzę, mój Aniołeczek !




Miłego sobota życzę, mój Aniołeczek



Dzień dobry, Katarzyna ! Jak leci, mój Aniołeczek? O moj Boze, nie mowie dobrze po Polsku. Ratunku ! Czy ktos mowi po francusku tutaj? Aj aj aj, min skalle ! Ibland glömmer jag att jag är bara en enkel groda, en liten liten groda som blir, hmm...som blir galen på grund av din vackra och så exotiska modersmål, min söta lilla prinsessa av Zawiercie ;-)   

        

Hur är det med din mamma? Hoppas att hon inte är för sorgligt att ha "lämnat" igen Polen, hennes familj (?) där och hennes polska barndomsvänner, osv. Din syster är bra? Och jag glömmer inte missarna, förstås ! Well, jag ska snart och gå till universitetet, har några saker att göra. !jag är littet bråttom, har haft ett problem för att somna opch med alarmklockan också, haha. Hoppas att du har en underbar dag, min vackra lilla stjärna från Polen -

Miłego sobota życzę i buziaki, mój Aniołeczek
!  




Våren i huset !



Bonsoir, ma belle petite étoile du soir, mon cher ange de lumière ! Jag tror att jag kan säga att våren har kommit hem. Jag satte ett par buketter mimosa hemma. Doften är så söt och trevlig, en doft som är 100% naturlig.  

              
                                                       En bukett mimosa i salongen !  

Det är så synd att du inte kan andas där söta och underbara doft av vår. Men du kanske inte skulle gilla det, eh?

              

Bonne nuit, ma douce et belle petite princesse. Fais de beaux rêves et que les anges du ciel te protègent pendant ton sommeil !  




Bonne soirée, Princesse !




                                     
                                             Miłego wieczorku życzę, mój Aniołeczek !   

Det är dags för dig att andas och njuta av natten. Je te souhaite une belle soirée, Princesse !  




Vårfärger för dig, mon petit ange de lumière !



Bonjour, ma Belle au bois dormant ! Livet är inte svart, vitt eller grått. Livet är färgglatt. Nu badar man i ett hav av färg och trevliga doft som tillkännager omedelbar vårens ankomst. Här är, som utlovat, några bilder till dig i hoppas att de ger dig tålamod, hopp, energi och en önskan att få ditt berömda och vackra änglalika leende på läpparna. Ett änglalikt leende från min lilla ängel för att världen blir ett riktigt paradis. Det är bara några bilder men det är bättre att ingenting ha.   

              
                                                                     Gul som solen !    


                             Mimosa : vilken trevlig och god doft den har, mój Aniołeczek !    

              
                                                                    Vitt som snö !  

              
                                                  En bild säger mer än tusen ord !   

Jag vet faktist inte om det är vinter, vår eller sommar. Och du, mój Aniołeczek? ;-) Ha tålamod och var modig, min underbara lilla prinsessa från Zawiercie ! Våren är nästan i Europa och sen ska komma sommar, jag lovar. Glöm inte att köpa en ny fin bikini ;-) 


                                                          Miłego dnia, mój Aniołeczek !   

Je te souhaite une belle et merveilleuse journée, ma petite princesse de Pologne !  




Un scoop...



Dzień dobry, mój Aniołeczek ! Jag har en scoop. Shakira är en man :


                                                                                :-o  

               

Hmm, jag föredrog henne när hon hade en kvinnas kropp, snyft, snyft. Bonne journée, mon petit ange de lumière ! 




Bonne semaine, ma princesse de Zawiercie !



Dzień dobry, mój Aniołeczek ! Vissa människor har tur att vara på semester i Malmö, inte sant? ;-) Andra måste gå till jobbet. Det måste vara fint väder idag innan regnet är tillbaka. No, please !!! Men denna första dag i veckan börjar riktigt bra med dimman imorse. Ibland känner jag att vara i London. Hey, Bordeaux var en engelsk mark under medeltiden (Wojna stuletnia i Joanna d'Arc, Dziewicą Orleańską), remember. 

                    

                       Je te souhaite une bonne semaine, mon petit ange de lumière !   

Jag har ett möte på stan i eftermiddag, efter lunch. Det ska bli ett tillfälle att njuta av solstrålar. Hoppas att du har en fin solig dag i Malmö - igen.  Życzę miłego dnia i usmiechu, mój Aniołeczek !   




En efftermiddag med Monsieur Poirot !



Bonsoir, mon cher petit ange de lumière ! Det regnade hela eftermiddagen. Naturen behöver dricka lite vatten, inte sant? Så jag kollade lite teven. Varför?!


                                                       Behöver jag förklara mer?   

Här är ett litet minne av Melodifestivalen.


                                Mmm, svenskor är verkligen sexiga. Vilket vackert...hår !   

Det är hur ni gör för att skydda er från den sibiriska kylan i Sverige. Smart ! Nu vet jag varför ni är så ofta hos frisören. Tja, ni, svenskor, är olika andra kvinnor.

                   
                                                Sov gott och dröm sött, min kära lilla ängel !   

Hoppas att du har en lovely kväll - Bonne nuit, ma belle petite étoile de Pologne. Fais de beaux rêves et que les anges du ciel te protègent pendant ton sommeil. Dobranoc, miłych snów, mój Aniołeczek !  



Att bli (dödliga) gudar !



Jag ville inte skriva något om Japan. Men det är hemskt att veta att det kommer att bli en ny kärnkraftsolycka, en ny Tjernobyl och man kan inte göra något. Det var inte nog med Hiroshima och Nagasaki. Are they damned?

              

En dag kan man ha samma problem här i Frankrike med projektet : International Thermonuclear Experimental Reactor. För att det finns risk för jordbävningar på platsen av reaktorn. En fransk fysiker sa : "Vi säga att vi kommer att sätta solen i en låda. Tanken är vacker. Problemet är, vi vet inte hur man gör lådan."

              
               "Teraz stałem się Śmiercią (Shiva), niszczycielem światów." R. Oppenheimer  

Bara Gud kan skapa stjärnorna men Människan har alltid drömt om att bli en gud. Det är därför vi är de enda varelser som är helt galna.




Bon dimanche, mon petit ange de lumière !



Bonjour, mon cher petit ange de lumière ! Har du sovit gott trots en kort natt? Jag beklagar redan att Melodifestivalen är avslutad, snyft, snyft :-D Nu måste man ha tålamod och vänta på ett helt år, en evighet.
 

                                                    Globen efter showen igår kväll !  

Imorse förtsår jag alltid inte varför S. Nielsen fick så många poäng. Och jag gillar absolut inte Madame Bengtzing, hon verkar vara otrevlig, en tyrann (?). S. Varga hade fortfarande en vacker lång klänning. Den bästa deltagaren vann igår kväll. Sverige kommer att få bättre resultat än andra länder. Vissa deltagare är riktiga katastrofer. I år är ett rikt land som vinner Eurovision Song Contest igen. UK, Russian...

                
                                             Je te souhaite un bon dimanche, Princesse !  

Jag antar att du är på ett plan just nu. Det är dags för mig att springa i skögen. Hälsa missarna och ha en fin dag i Malmö !  




En virtuell svensk musikalisk kväll !



Bonsoir, ma belle petite étoile du soir ! Jag tog mig en liten promenad i närheten av Bordeaux efter min jogingstur. Det var en bra idé att gå ut när solen sken eftersom det har blivit mulet. Jag tog med mig kameran för att ta några bilder. Tyvärr var jag fel och tog de gamla batterierna. Jag trodde det var de nya batterierna. Så jag tog bara en bild.  


                                                             Ett litet slott à la française !  

Nu kollar jag ju finalen i Melo-Melodifestivalen på nätet, jippie, jippie :-) Det är redan finalen, tyvärr.  En månad är verkligen för kort. Jag antar att gatorna är tomma i Sverige ikväll, men efter kl 22:00, haha. 

                                      
                                               Bonne soirée, mon ange de lumière !   

Hoppas att du har en trevlig musikalisk kväll, min kära lilla stjärna. Na zdrowie, Aniołeczek !  




Miłej soboty życzę, mój Aniołeczek !



Dzień dobry, mój Aniołeczek ! Sov du gott inatt? Jag var så mycket trött igår kväll och har sovit som en sten. Jag var en riktig zombie hela veckan, jag lovar. Och på natten kunde jag knappt hålla mig vaken. Mitt sinne ville det men inte min kropp, som du ser vad jag menar.

                 
                                             Bon samedi, mon petit ange de lumière !  

Jag behöver vila i helgen men innan jag ska snart gå till universitetet. Osh sen tänkte jag springa lite ute och njuta av solen (jag tror att det regnar nästa veckan). Je te souhaite un merveilleux week-end, ma douce petite princesse de ZawiercieMiłej soboty życzę, mój Aniołeczek !   




The Famous French Modesty !



Bonjour, ma douce Belle au bois dormant ! Hoppas allt är bra med dig. Det är skönt att födas i mars. Det finns så fina saker under den här månaden : karnawal, Wielki Post, wiosna i dzien moich narodzin, oczywiście. It is with all modesty that I say I am a maker of spring - the famous modesty à la française. Hey, är jag fransman, eller inte? ;-) 

               
                                                    Miłego dnia życze, mój Aniołeczek !  

Oh, jag vet inte om jag fortfarande är levande eller död. Tja, hoppas att du har en fin dag - Bonne journée, mon petit ange de lumièrePapa, mój Aniołeczek !  




Till min lilla polska ljusängel !




Lite sol och värme från Bordeaux för min underbara lilla ljusängel :



Courage, Princesse !!!

:-)




Miłego dnia, mój Aniołeczek !



Dzień dobry, mój Aniołeczek ! Jag vet varför du har problem för att sova. Du vill flyga igen. Att flyga i luften som en ängel i himlen. Ja, Alla dina tankar är riktade åt det. Jag har en fråga. Men var är dina katter? Med din syster, din mamma?!

            
                                  Je te souhaite une bonne semaine, Princesse. Bisous !  

Min hjärna sover fortfarande imorse, haha. Well, hoppas att du har en trevlig jobbdag i Trollhättan. Bonne journée, mon cher petit ange de lumière - Miłej dnia życzę, mój Aniołeczek ! Lycka till...  




Bon dimanche, mon chère petit ange de lumière !



Bonjour, ma Belle au bois dormant ! Det var en trevlig kväll igen igår kväll...Skandal eller inte. Skandalen skulle vara folk who vote foolishly, men folk är inte idioter -(vissa tidningar, journalister ?). Jag tycker att det är bra Sara VArga går i finalen. Jag vet inte om hon är känd i Sverige men hon haft charmig med hennes långa vita klänning och hnnes smycken. Dessutom är hennes låt intressantare än andra, olik. Och "Oh my God" so british, 60-talet, hur inte gå till finalen med Gud? Haha...Galenskap, han har ett problem i huvudet, haha :-)

               

Jag vet inte vad du kommer göra men jag ska snart spela lite fotboll med kompisar. Hoppas att du har en underbar söndag - Życzę milej niedzieli, mój Aniołeczek !    




Miłego soboty, mój Aniołeczek !



Bonjour, mon petit ange de lumière ! Har du sovit gott? :-) Igår kväll fick jag ett väldigt överraskande besök av min syster och hennes pojke. Hon ville ge mig en gåva. Lepiej późno niż wcale, även om jag ville absolut ingenting. Bla bla bla...Gud, vad tjejer är mycket pratsamma ! Har jag fel, Princesse? Nej, självklart inte ;-)

              
                                                     Miłego soboty, mój Aniołeczek !   

Nu ska jag och går till
universitet. Hoppas att du har en trevlig dag, min lilla stjärna från Polen - Życzę pięknej soboty, mój Aniołeczek !  




Enjoy your evening, Princess !



                                                  
                                    Enjoy your evening, my little princess of fairy tale !  

Ô ma chère princesse, ce soir tu vas éblouir tout Stockholm avec ton sourire angélique, comme toujours. Et je te souhaite une belle soirée, toi, ma douce et brillante petite étoile polonaise - Ha en trevlig kväll, min lilla prinsessa av Zawiercie !  




Abstinens



Bonjour, ma petite princesse de conte de fée ! Har du sovit gott i ditt slott? Hoppas att du inte är för trött på grund av kurser (och är inte för tråkiga). Jag drack vin och champagne igår kväll och onsdag kväll. Oh la la, det blir abstinens hela helgen :-)

                                   
                                                                 Abstinens denna helgen...    

Det har varit fint väder hela veckan men lite kallt (9-13 grader, brrr ;-) haha) i alla fall. Well, hoppas att du har en fin (kurs)dag, min kära lilla prinsess från Polen - Bonne journée, mon cher petit ange de lumière - Miłego dnia, mój Aniołeczek !    



 

En ny stad, ett nytt liv !



Bonjour, mon cher petit ange de lumière ! Hur är det med dig för din första dag i ditt nya liv i Stockholm? Ok, du har redan bott där innan. Jag är säker Oxelösunds gymmet saknar dig, haha ;-) Det Är sant att de inte är lika bra/talrika som i din hemstad, eh? Samma sak med biografer, butiker, hotellbarer, osv...Oh, vilken tråkig stad ! ;-)

                                                    
                                                                   Na zdrowie !  

Idag är det en konstog dag. Jag undrar varför jag känner mig annorlunda, mer gammal nu. Hmm, mysterium, mysterium. Du har massor av saker att göra, så jag önskar dig mod. Well, hoppas att du har en trevlig dag i ditt "nya" hem, Stockholm - Miłego dnia mój Aniołeczek !   




Min kära lillasyster ska vara alltid min lillasyster !



Oh la la, 24 år gammal redan...Var är min lilla lilla lillasyster?

       
                                                   Varför min lillasyster växte upp ?    

       
                                 Jag gillade att nypa hennes kinder och ge henne en puss !        

• Här är ett kort samtal med mamma :

Moi : Varför min lillasyster växte upp?
Mamma : Vad menar du?
Moi : Jag skulle gärna vilja att hon fortfarande en bebis¨, en bebis för alltid...
Mamma : Vadå, en bebis för alltid? Är du galen, eller? Nej, nej, nej, jag är jätteglad att din syster har blivit vuxen. Oh, oui !

Jag förstår inte varför mamma har sagt det och jag ska vara alltid en missförstådd person. Well, även som Christelle är vuxen nu, min kära lillasyster är/ska vara alltid min lillasyster :-)  




Joyeux Anniversaire, petite soeur !



Ma chère petite sœur, aujourd'hui est un grand jour pour toi : 24 ans !!! Oh, mais tu es vieille maintenant ;-) Je voudrais seulement te dire que ta naissance a été le plus beau jour de ma vie. Je te souhaite le plus merveilleux des anniversaires et que dieu te donne santé, joie de vivre et bonheur...   

                                                             
                                                       Joyeux anniversaire, Christelle !  




Bloggpaus



Jag "tog" en kort bloggpaus imorse :






En lååång kreativ natt...



Bonjour, ma petite princesse de Narnia ! Jag sov dåligt inatten. Här är min långa natt : Jag sov lite, vaknade och skrev känslorna som hemsöker mina tankar och mitt hjärta sedan ett par dagar. Och sen sov jag lite, vaknade och skrev, osv. Jag har resultatet framför mina ögon i morse. En lååång dikt om vissa saker, vissa rädslor men i slutändan finns det en strimma av hopp som vanligt (och naivitet, vem vet?). Jag tror fortfarande det finns en strimma av hopp i mörkret. It is totally me ! Även med något som är omöjligt att bli verklig/sann. Hmm, moi, moi, moi...

- The future is like a pregnant woman, who knows what she will give birth to? Right or wrong????

              
                                             Réveille-toi, ma Belle au bois dormant !  

Det regnade hela natten, men det spelar ingen roll om solen skiner under dagen, inte sant Aniołeczek? Hoppas att du har en fin dag med massor av solstrålar som värmer dig och glöm inte din fina änglalika leende :-) okej? Miłego dnia i na razie, mój Aniołeczek !  




RSS 2.0