Natti, natti !




Hoppas att du hade en trevlig jobbsdag och en fin kväll i Finland...




Kauniita unia, minun pikkunalle !




Kommentarer
Postat av: Casia

Thanx, Froggie! Jag fick flyga till Kalmar istället, lite sista minuten ändringar... Sov på Arlanda inatt och flög till Kalmar igen imorse. Nu är jag home, ska ta itu med översättandet... 1a april är INTE min lyckodag, har jag hunnit konstatera. Jag har bara haft otur hela bloody dagen idag, så nu vägrar jag gå utanvför dörren. Hope U R doing better, ha en fin dag Froggie!

2011-04-01 @ 13:55:37
Postat av: FredVisgot

Oh, my poor little angel of light ! Du har sovit på på flygplatsen och inte hotellet. Oj, det lät inte bra. Varför säger du att du har haft otur hela dagen? Kom ihåg att dagen är inte över och det finns fortfarande kvällen.



Jag skulle gärna vilja hjälpa dig att få en bättre dag, min lilla ängel, tro mig, men jag kan inte riktigt göra något för dig, tyvÄrr :-( Kan bara sÄga att det kommer bli bättre snart.



Gud, gör vad du vill med mig men hjälp min lilla Casia att övervinna denna dag!



Jag är alltid med dig även om det bara är virtuell. Ja, glöm aldrig att jag är (ska vara alltid) med dig i tankar och i hjärtat. Que puis-je faire pour toi? Dis moi tout ce que tu veux, Princesse! Dessutom har du alla dina vänner i Stockholm. Bądź odważny, mój Aniołeczek !

2011-04-01 @ 15:44:42
Postat av: Casia

Thanx, Froggie! Det var snällt av dig :-)



Jag sov alltså på ett hotell på arlanda, inte på själva flygplatsen... Men det kändes ungefär som om jag sov på en bänk, hehe. Det var jättefint hotell och så, men jag kunde bara inte sova. Don't know why. Så nu har jag jobbat hela dan, tagit en liten siesta och nu tänker jag umgås med min vän en stund.



Ha en fin kväll!

2011-04-01 @ 18:31:46
Postat av: FredVisgot

Det är inte nödvändigt att tacka mig för det, du vet (okej, bara på polska). Nu vet du jag är en expert på flygplatser. Jag skäms, haha :-b Jag tror inte du hade mycket sömn problem. Jag blir ledsen för att jag inte kan hjälpa dig. Mon pauvre petit ange de lumière :-( Men jag är säker på att det finns ett sätt för dig att sova som Sleeping Beauty. Man måste absolut hitta det. Och jag tänker att Monsieur Poirot är mannen för jobbet :-)



Jag är helt slut, har hjälpt min syster onsdag och torsdag, efter jobbet. Ikväll bjöd hon mig att dricka te (dricker inte alkohol).



Glöm alla problem och bekymmer denna natt ! Hoppas att du haft en underbar kväll. Min söta lilla aftonstjärna, du måste sova för att erbjuda din underbara änglalika leende till dina vänner, Stockholm och världen.



Bonne nuit, ma douce et belle petite princesse de conte de fée. Je te souhaite un agréable voyage vers le pays merveilleux des doux rêves. Dobranoc, miłych snów, mój Aniołeczek !



PS : min syster hälser dig och skickar pussar och kramar, bla bla osv, till dig !

2011-04-01 @ 23:49:58
Postat av: Casia

Ibland kan te vara lika gott som de där andra dropparna :-) Du får hälsa tillbaka till din kära sis, hur går det med hennes krämer etc?



Jag och min vän lagade middag (eller jag satt och tittade på, rättare sagt) och slevade i oss glass till efterrätt varpå vi båda två stupade i säng vid midnatt. Partygirl, am I not? ;-)



Ciao, Froggie!

2011-04-02 @ 09:07:11
Postat av: FredVisgot

Krämer och mediciner, jag vet inte om det är bra för min syster. Nu har hon extra-känslig hud på grund av dem och tex hon kan inte glömma hennes solskyddsmedel. Konstigt ! Tack för din omtanke :-)



Nej, det tror jag inte. Jag är säker att du hjälpte din vän. För att vara ärlig med dig, jag börjar tro att du är a bloody good cook, mój Aniołeczek. Partygirl?! Pyjamasparty, menar du :-) Är det ett förbiseende från din sida om ni har inte bjudit in mig till ert pyjamasparty? Glöm inte mig nästa gång ! Joke, joke ;-) Vad kul att veta att du hade en trevlig kväll och du sov (med massor av söta drömmar, hoppas). Så vad tyckte din vän om Portugal? Jag antar att hon var i Algarve, men jag tror att det finns vackra stränder i Alentejo (känner inte det). Algarve i mitt hjärta.



"Ciao", nie. Papa, papa, mój Aniołeczek ;-)

2011-04-02 @ 11:54:40
Postat av: Casia

Hehe, jag öppnade faktiskt en burk tomatsås men det var nog det hela ;-)



Min vän gillade verkligen Portugal, men hon var inte i Algarve utan i Lissabon. En gemensam vän till oss jobbar där, och hon var och hälsade på henne.



Hm. Då har din syster inte fått de "rätta" läkemedeln och krämer. Det finns ju så många och alla passar ju inte alla. Har hon pratat med en hudläkare? De brukar kunna sin sak...



Vale, Froggie. Nu ska jag slänga på "the face" och bege mig till Berns... Ha en lovely kväll!

2011-04-02 @ 17:30:42
Postat av: FredVisgot

Du har gjort, det viktigaste för att laga middag. Scones, lax, tomatsås,



Jag var i Lissabon en gång (var 9 eller 10 år gammal). Dessutom har jag en kusin som bor där, hon är psykolog. Jag tror att den är fortfarande en vacker stad och jag "besôkte" Jesus, en mindre kopia av statyn of Christ the Redeemer in Rio de Janeiro (det var en fransk medborgare med ursprung i Polen, Landowski, som skulpterade statyn i Brasilien, visste du det?). Polacker ;-)



Du är för snäll, min kära lilla ängel, men jag kan inte svara dig, jag är inte en expert. Ja, min syster ser en hudläkare regelbundet, två-tre gånger per månad. Kanske du och Christelle har inte samma hudproblem.



Jag somnade i skuggan av ett träd i en park denna eftermiddag. Fantastiskt !



Eh bien, je te souhaite une belle soirée en compagnie de tes amis, ma merveilleuse petite étoile du soir !

2011-04-02 @ 19:52:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0