Furstendömets bilder - del 3


 
 
 
 Gud är på min blogg nu. Är jag inte en god katolik? :-)
 
 
 Några fans till mig, på vägen tillbaka. Don't be so sad. I'lll be back, it's a promise.
 
 
 


Furstendömets bilder - del 2


 
Lecznictwo uzdrowiskowe w Andora :
 
 
 Ognie Świętego Jana :
 
 
 

 

Furstendömets bilder - del 1


 
Här är några bilder av Andorras landskap, soliga bilder :
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag älskar så mycket denna bergskedja (Pyrenéerna), berg som såg födelsen av världens bäste, trevligaste groda, moi ... haha. Dessa här är mina berg som är och ska vara alltid i mitt hjärta.
 
 
En stooor fotbollsmatch ikväll. Hoppas att du har en trevlig flygning - Bonne soirée et bonne nuit, cher petit ange de lumière !
 
 


Polska Galenskap !


 
Det finns mååånga musikprogram på den polska tv:n. Såg ett igår och, öh, polackerna är "skämmande". Ni är inte bra i huvudet (it's a joke), ni, eh? 
 
 
Människor skrattade, skrattade (och vissa dansade ocskå) som galningar. Synd att jag inte förstår det polska språket - skulle vilja gärna att skratta ocskå, haha. Man kan säga det blir aldrig tråkigt med polacker. Det polska folket är roligt och kul - och du är ju en del av dem. Dobranoc, śpij dobrze, Aniołku !
 
 


Helg i furstendömet !


 
Jag har precis kommit hem efter att ha tagit en tur till furstendömet Andorra this weekend - spa - med mid själv och massor av turister (tyvärr). Hoppas du hade en fantastisk midsommar och fick fina blommor på huvudet ; hoppas allt går bra med lilla Angie och du är snäll med henne, not like with me, haha. Dobranoc, miłych snów, Aniołku !
 
 


Święto Muzyki


 

Sommar. Idag är det sommaren med en fin solig dag (26 grader) men mycket blåsigt och la Fête de la Musique firar dessa trettio år gammal. En populär fransk musikfestival som är i hela Frankrike varje 21 juni. Alla kan spela musik och sjunga på gator, i parker, absolut överallt. Ikväll blir mitt land världens störste konsertsal med alla dessa musikartister (professionella och ... amatörer i synnerhet). En massa konserter gratis och öppna för alla. Man har goda idéer ibland i Frankrike.

 

 

 

Hoppas att du har en trevlig musikalisk kväll !

 


 


Blixtar och regn eller bara solsken?


 
Igår blev det inget regn men en solig dag men fint vadret med bara 28 grader. Däremot var det jättesvårt att andas när man gick på gatorna i stan (ute, med andra ord). Idag har man blixtar och regn ... eller inte. Man kan aldrig vara säker med vädret trots många vädersatelliter. Ett perfekt väder för att springa hälften av en halv maraton efter jobbet.
 
 
Ha en lovely dag och hälsa din syster. Miłego dnia, Aniołku !
 


Snälla och säg mig ...

 
 
Efter ett par soliga dagar med 30-34 grader så blir det regn idag och imorgon. Det är bara balans, som du säger alltid. Så har jag jobbat bara muskler under lunch.
 
                                                       
 
Snälla och säg mig om du kan se detta inlägg och om du läser ett eller två svar från mig till din kommentar tidigare. Måste lära sig hur att använda bloggen med alla nya förändringar. Princesse, hoppas att du får en lugn och trevlig flygning till Finland.
 
 


Var är du mamma?




                                  

Var modig, Prinsessan. Din lilla bebis väntar dig hemma. Det är säker att hon kommer att göra något osmart/tokigt medan du jobbar uppe i luften. Vara inte för svår med henne. Bebisar är bebisar, haha. Och, ring inte henne idag, ok? Hoppas att du kan springa idag. Bonne journée, mon ange, et que Dieu soit avec toi !




Machiavelliskt groda !



Min kropp and mitt huvud har fortfarande inte haft tid för att vila på. Jag tänkte ta en liten siesta men innan jag ska och springer i skogen när kan tänka på. Håller tummarna för att min skugga blir inte för pratsam med.

                             

Men när jag ska vara där, så ska min skugga dränka sig bland alla andra skuggor till naturen. Jag är en machiavellisk groda eller hur. Ha en underbar söndag, lilla charmiga polska Rapunzel !




A moi-même




Il serait peut-être temps de commencer à comprendre comment utiliser mon nouvel ordinateur.




Nattsattacker !



Jag har lidit av attacker av myggor (bara en eller två myggor, tror jag) dessa senaste nätterna. Har röda fläckar på nästan hela kroppen. Varför uppskattar de särskilt mitt blod? Jag ser ut som en groda som har mässlingen, haha. Je te souhaite une merveilleuse journée, douce Princesse !




---




Rock'n roll, baby !




Löpning, översättning och bubblor !



Det var en god löpning, trots regnet. Efter jobbade jag på en översättning (många juridiska termer/ord) under hela eftermiddagen. Och sen mamma firade sin födelsedag med en överraskning gäst, solen. Jag har druckit bara ett glas vin och ett glas champgne - i morgon blir det en jobbdag. Lite fotboll på tv:n. Idag har jag haft en hel dag och så har jag inte sett tiden att gå.

                             

                           Bonne nuit et fais de doux rêves, mon ange de Zawiercie !




Återgång till källan, eller nåt !




                                            


Jag kommer snart delta i en cross-country (med lite regn) på förmiddagen. Gjorde ofta det när jag var mer ung, bara lite mer ung, haha. Natten var inte dålig och resultatet är jag är full energi. Ha en trevlig söndag och en underbar fortsättning med din semester, min söta lilla sjöjungfru !




Godkväll, sjöjungfrun !






Je te souhaite une soirée féérique, ma douce petite sirène !




"Skattjakt"



                                                                 
                                                          

Var helt slut. Behöver att ta en joggingtur och hitta en lugn plats för att mötta mig själv och Madame Moder Natur. Och sen har jag saker att göra i dagen. Men först, Carrefour. Papa moja mała Księżniczko !  




Doktr Żaba i pan Homar !



Mina armar och ansiktet är helt röda.Grodan blir en hummer, eller något.
Bonne s


Gog kväll/natt, Ängeln !




                                     

Hoppas att du haft en underbar helg på "paradiset" och har en fin och trevlig kväll - Bonne soirée, mon petit ange de lumière !  




Min lördag, den 2 juni 2012



Ankorna sov på grund av värme när jag sprang i parken idag. Svårt att andas med 34 grader ute. Jag tyckte att mina gamla vänner (ankor) hade en god idé och jag låg på gräset och det blev en siesta i skuggan av ett träd innan att springa igen. En god träning, eller hur? Och sen blev det an massa bla bla bla med ett par vänner.

                   

Je te souhaite une magnifique soirée, mon petit ange de lumière, où que tu sois
!  




Underbar semester, Ljusängeln !




              

Njut av din semester och ta massor av vackra bilder med dina ögon. Må Gud skydda dig, Princesse ! Have a nice flight. Życzę miłej podróży, udanych wakacji i słonecznej pogody i zgromadzenia wspaniałych wspomnień, Aniołku.


P.S : Proszę uważać na siebie, oui?




Utan röst !



Jag hade en lång dag och massor av saker att göra idag. Sprang bara 9,2 km och sen en frusen dusch för att bli pigg igen. Nu börjar helgen. Tur att vi har bara virtuella samtal genom bloggen för att jag har pratat och skrattat verkligen mycket hela dagen och har förlorat min röst nu.

                        

Ha en lovely kväll med din syster. Życzę miłego wieczoru, Aniołku !  




Början av sommareninnan timmen !




              

30 grader eller mer i två veckor. 30 grader igen idag. Vilken vår 2012 (och 2011) ! Det är snart dags att gå till jobbet. Ha en looovely dag, min s¨ta ljusängel !




RSS 2.0