28 stycznia 2014


 
Joyeux anniversaire, Casia Sobczak ! Je te souhaite plein de belles journées ensoleillées dans ta vie, de la musique dans ton cœur et des étoiles plein les yeux.
 
 


Mörka sida


 
Det finns ingen plats för vänlighet i vår värld. Jag tror att om Jesus föddes i vår tid, skulle han ha blivit uppäten levande. Samma sak med Cosette en av karaktärer av Victor Hugos roman "Les Misérables" (Nędznicy). Jag har svårt (mer och mer) att stå ut med att se människor lida på grund av den mörka sidan som lurar i varje människa.
 
 


Pas Bon En 2014 ?


 
French wine will not be very good in 2014 (like in 2013), I think.
 
 


18 stycznia 2014 ~ Wszystkiego najlepszego


 
 
 
 
Pani Sobczak, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, zdrowia, wielu slonecznych dni i szczęścia w życiu. Pani, niech cię Bóg błogosław !
 
 
 
En massa år fulla av lycka med Casia och Joanna och också en järnhälsa !
 
                     
 
 
 
 
 
 


Swedis h eveniing !


 
Igår kväll såg jag en film (Stockholm Östra) på svenska i ett litet svenskt bio i närheten Bordeaux. När jag gick ivÄg efter filmen så var det som om jag var i Sverige ... men med 13 grader igår kväll, ttrots allt, och igen snö på gator.
 
 


11 janv 2014


 
Helgen, helgen! Att få att vila kroppen och själen. Nu ska jag springa och vara i harmoni med naturen.
 
 


Fin väder i början av detta år 2014 !


 
En annan fin solig dag - 14 grader. Jag förstår varför fler och fler utlänningar kommer att leva här, i Bordeaux. Man ser detta fina vädret på människors ansikten (leenden).
 
 


01 stycznia 2014


 
 
 
Szczęśliwego Nowego Roku !
 
 


RSS 2.0