sommardag (i höst) !



Dzień dobry, najcudowniejsza ! Här är en ny varm sommardag (i höst) som börjar här i Bordeaux - och inte i Stockholm ;-) Seriöst, njut lite av 20 grader, även bara för tjugo minuter ! Din kropp kommer inte att glömma denna lilla gåva :-)

               

Håller tummarna i hopp om att kunna andas lugnt imorse trots jobbsdagen. Je te souhaite une belle journée ensoleillée, ma douce et merveilleuse petite princesse !




En hel dag med fyrtiotre barn !



Bonsoir, ma brillante petite étoile du soir ! Jag har överlevt denna långa dag. Jag var med 43 barn (5-6 år) hela dagen. Jag känner mitt huvud kommer att explodera (tro mig) och jag är glad för att njuta av tystnaden och lugnet i mitt hem just nu :-)

              

Kan du tänka dig att vara 43 med barn hela en hel dag? Jag vet hur mycket du älskar barnen, så inga problem för dig, hahaha ;-) Well, hoppas att din dag varit lite bättre (och tystare, haha). Bonne soirée - Dobranoc, śpij dobrze, moja mała Księżniczko !




Mitt virtuella besök på Stockholm !



Dobry wieczór, moja mała Księżniczko ! Förra helgen besökte (virtuelt, virtuelt) jag Stockholm. Jag vill inte förlora mig själv i denna enorma stad. Att se hotellen, osv... Det var jättetrevligt och inte tröttande. Jag upptäckte något :



Jippie, nu vet jag var 7-eleven ligger och var jag kan äta croissant "à la suedoise" ;-) Hmm, är det en god idé? Är inte säker på det, haha... 

Jag promenerade ensam på gatorna, och då helt plötsligt, en stor överraskning. Jag hade ett otroligt möte på en gata med en kolumn (skrevs ordet : Sture, tror jag, men inte Stureplan). Titta på den här bilder nedan :

                                                   
                                                   
                               

När jag sett denna blond med dessa glasögon (lika dina), så jag tänkt på...Well, har du samma vita jacka, väska, jeans...Är det toi på bilderna, med andra ord? Joanna kanske? Eller en okänd? Nej, jag kan inte tro det. Oui, jag blir galen, I know ;-)



    

Hoppas att du haft en lovely solig dag och har en fin fin kväll, min söta lilla ljusängel ! Bonne soirée !




Wróżenie !



Bonjour, ma Belle au bois dormant ! Sovit du gott, Princesse? Du behöver somn för vara pigg och inte halvdöd som igår kväll. Jag är säker det blir bättre efter gymmet och två eller tre koppar kaffe imorse ;-)

• Babie lato 


Behöver jag skriva ord? ;-)

                               -------   -------   -------   -------   -------   -------   -------
                         bonne journée

Je te souhaite une belle et merveilleuse journée, mon cher petit ange !




Svårt inlägg eller ett problem med mitt huvud?



Bonsoir, mon petit ange de Pologne ! Oh la la, om du visste. Jag skriver ett inlägg (om "att tänka själv") sedan 1,5 år och jag är fortfarande inte nöjd med vad jag skrev. Aj aj, mitt huvud ! Vad göra? Att fortsätta att arbeta om. Ge aldrig upp. Jag är som jag är det.

              
                                                                         ;-)

Idag blev det en lång, hård och tröttsam dag. Jag skulle gärna behöva ha massage. Haha, ingen massage - stackars moi ;-) men jag kommer andas i lugn och ro i trädgården ~ Bonne nuit, ma douce, belle et merveilleuse petite princesse. Puisses-tu faire de doux rêves !




Fredag 23 sept. 2011






Det är dags att ta en joggingstur (sol, 26 grader här).

Papa, mój Aniołeczek !




Familjen, viktigare än guld !



Bonsoir, ma belle étoile du soir ! Hoppas att du och din pappa (en annan polack från Zawiercie, antar jag, eh?) hade en stor och underbar dag tillsammans med bättre väder och ni har mycket pratat på polska, hoppas jag ;-) Glöm aldrig att alltid njuta av varje ögonblick med din pappa (eller mamma) eftersom vi har bara en pappa i livet (även om det inte är sant nuförtiden) så du ska få trevliga minnen - det blir ännu viktigare än att få guld. Vad tycker han om din nya lägenhet i Stockholm?

                 

Önskar dig, mon petit ange, och din pappa en jättetrevlig/underbar kväll :-)




Ditt fel, som vanligt !



Bonjour, ma douce petite princesse ! Igår var det en konstig dag. Princesse, det är ditt fel, som vanligt, eh? ;-) Hur är det med denna nya dag? Solen är tillbaka här sedan igår eftermiddag. Det är sommar som fortsätter fortfarande :-) Well, det är dags att tjäna lite pengar, eller hur? :-)  
                  
Var snäll och le när kommer du ut på gatorna och på gymmet för att ALLA (i huvudstan) kan se som du är en riktig ljusängel (MIN söta lilla ljusängel) med ditt underbara änglalika leende ! - Życzę miłego dnia moja Mała Księżniczko !




Huvudet med stjärnorna !




                                          

Dzień dobry, moja mała Księżniczko !
Hoppas att du har kunnat beundra de upplysta städer (ser ut som stjärnor) när du jobbade i luften inatt ! Detta måste verkligen underbart/otroligt att se det där uppe (dag eller natt). Sov gott och ha en fin fin dag - Bonne journée, mon cher petit ange de lumière !




Bilder på min söndagspromenad !



Bonsoir, ma douce et merveilleuse petite princesse de Zawiercie ! Igår upptäckte jag (genom med en ensam promenad) en slags "pedagogisk park" på den biologiska mångfalden, i närheten av Bordeaux. Vad kul när jag är attackerad av bin, haha :-)

• Det finns flera torn för att observera naturen, men jag bara fotograferade en av de mindre av dessa trästorn.



              


              


• Jag försökte ta bilder av kuporna, men detta var inte möjligt. Så här är några blommor som jag lyckades ta bilder för dig, med fara för mitt liv ;-)

              
              

Är jag inte en jättemodig groda, eh? :-)

                                      -------   -------   -------   -------   -------   -------   -------


              

Hoppas att du har en underbar kväll, min söta lilla ljusängel !




Fredagskväll ~ 16 sept. 2011



Oh la la, ce soir je reçois des amis à la maison :-)

                           




Kaffe för att öppna ögonen på världen !


                              
                                              
                                                                 Bra idé, katten !

Jag är trött i morse (natten var för vacker med fullmånen igår kväll). Förra onsdagen vaknade jag upp när jag borde ha varit på väg till jobbet (åt inte frulle). Inte i dag. Hmm, men jag behöver att dricka kaffe i alla fall. Hope ni har en jättetrvlig dag (eller jobbsdag) !




Dags att springa lite !





Hmm
, jag tror det är dags för mig att ta en joggingstur med ett gott sällskap (läs : Monsieur Sol). Je vous souhaite une belle et longue soirée !




Dobre wakacje, moj Anioleczek !





Życzę wam dobre wakacje w Palma




Måndag 05 sept. 2011






Ha en fin drömvecka ;-)




Landet behöer ditt leende !



Det är dags att vakna upp, my sweet little Sleeping Beauty ! Glöm inte ditt söta änglalika leende för Sverige behöver dess solstråle. Well, det blir en ny jobbsdag med trevliga kolegor(er).

                 







RSS 2.0