Fredagskväll ~ 16 sept. 2011



Oh la la, ce soir je reçois des amis à la maison :-)

                           




Kommentarer
Postat av: Casia

Ujuj... Farliga saker, de där! Hoppas att det smakade :-)

2011-09-18 @ 15:53:14
Postat av: FredVisgot

What, what? Farliga saker? Hey, det var bara två flaskor rosé för moi och sju vänner. Har jag helt fel när jag säger att du redan provat/känt saker farligare än det i ditt liv? ;-) Dessutom är jag säker att du är farligare än allt andra sak i den här världen, moja mala ksiezniczko, hahaha ;-) Tur att jag är en jättemodig groda, eller hur? :-)



Det regnar här (snyft). Hoppas att det är bättre hos dig och allt är bra med toi, Princesse :-) Bonne journée, mon cher petit ange de lumière !

2011-09-19 @ 12:43:42
Postat av: Casia

Två flaskor rosé kan också vara farliga saker, tro mig - jag har provat ;-) Hope att ni hade en lovely kväll!



Här regnar det också, tyvärr. Jag kom hem från underbara Palma igår och håller fortfarande på att anpassa mig till verkligheten...hehe. Jobb ikväll, så det är bara att rulla på.



Ha en lovely måndag, Froggie!

2011-09-19 @ 13:54:14
Postat av: FredVisgot

Haha, jag visste att du har ljugit till mig hela denna tid. Et oui, nu vet jag att du dricker två flaskor vin / champagne på partyna/kvällarna, inte bara två glas ;-) Hey, även en ängel (som ibland (hmm, ofta) blir en demon) har rätt att dricka två flaskor rosa också.



Vi pratade om fotboll, träning och...tjejer (livet med andra ord), förstås ;-) Inte moi, för att jag är seriös, czyż nie? Var försiktig med vad du skulle kunna säga, ma douce petite princesse ;-)



Oh, du var på Palma förra helgen. Hur var vädret där? Snälla, säg inte att du har druckit gott spanskt vitt vin. Tortera inte mig, please ;-) Well, hoppas att du har fått fina och trevliga minnen :-)



Önskar dig ett lovely flyg till Finland ikväll och du har en trevlig kväll, min söta lilla prinsessa :-)

2011-09-19 @ 17:53:03
Postat av: Casia

Hepp, jag hällde i mig både vin och cava - fast i väldigt måttliga mängder... Man är ju en gammal själ nu, eh? ;-)



Jag har inte druckit rosévin sen en galen kväll på Cypern för mer 15 år sen, si sådär. Så jag är faktiskt måttlig nuförtiden!



Vi hade strålande sol och runt 30 grader, helt underbart. Det behövdes!



Nu ska jag hoppa i uniformen och flyga mot himlen. Ha en lovely kväll!

2011-09-19 @ 20:24:12
Postat av: FredVisgot

Och inte Gran Cueva? Ditt svar är ytterligare ett bevis att du älskar speciellt tortera mig. Stackars mig ! Snyft snyft :-D Väldigt måttliga mängder...förstås, förstås, jag tror dig - öh, absolut inte, haha ;-) En gammal själ, toi? Nej, det är du inte än. Jag tänker att om du var ett vin, då du skulle börja just få intressanta smaker ;-) Haha, en gammal själ. Hur kan du säga det? Du är fortfarande en bebis. Hmm, nej, en ung tjej :-)



Ah, jag började undra om du alltid hade varit en klok kvinna/ängel i ditt liv. Man är helt galen när man är ung (nästan alla) och visdom är den logiska vägen för mänskligt liv, även om vissa människor aldrig ska få visdom.



Du var i Palma med dig själv (läs Joanna) och din mamma (hoppas hon älskat ön). Jag undrar hur är din mamma. Är säker att hon är super snäll och jättesmart som toi, en intressant människa.



Jag önskar dig en lovely jobbskväll - Bobranoc, moja mala Ksiezniczko !

2011-09-19 @ 21:27:29
Postat av: Casia

Ja, man är ju odödlig när man är ung, eh? ;-) Sen kommer man på bättre tankar...hehe.



Min mamma var inte med i Palma denna gång, det var jag , sis och några vänner. Men du har så rätt - min mamma är den klokaste och smartaste människan jag känner. Och då är jag inte partisk!



Men så är det ju med mammor - de är grunden till allt, eh? Ciao!

2011-09-20 @ 07:55:39
Postat av: FredVisgot

Konstigt ! Jag har aldrig tänkt att jag var odödlig när jag var ung. Det kanske var på grund av min pappa som var sjuk eller jag var annorlunda än andra unga, redan. Jag tror att jag hade annat att tänka på än att försöka få min odödlighet till varje pris - andra unga tänkte verkligen att jag var helt galen.



Hmm, toi med din sis och några vänner?!? Tur att du har blivit en gammal själ nu ;-)



Så din mamma har varit en god grund till dig :-) Och jag ser väl hur mycket du älskar hon - jag gillar det. Familj familj familj :-) Dessutom är jag säker att din mamma är är en underbar kock som lagar/kokar jättegoda/ polska mat. En fantastisk lärare för dig (scones scones). Jag är hungrig, jag har inte ätit hela dagen (bara frulle).



Hoppas att du har en underbar kväll, min söta lilla ljusängel !

2011-09-20 @ 20:21:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0