Snart en helt weekend utan "blablabla" !

rse Är jag fortfarande trött och har ingen motivation för att göra något som helst. Men det blir kul att vara fredag i alla fzll. Bara ett par jobbtimmar och sen kommer det week-end. men utan "

Mänsklig Perception !


 
 
Att se världen ur ett annat perspektiv. En värld omkring oss är olik men ändå lik, i alla fall.
 
 

13/10/2012 ~ Idag igen !


Här är en svårt och lång jobbdag sombörjar idag igen. Tänkte att sova kanske hela dagen i morgon. Jobb, jobb, jobb. Super trött. Bonne et belle journée ! Bisous à Angie
 
 


Torsd 11/10/12


 
Hoppas att det blir en bra dag för Angie och dig hos djurkirurgen idag ! Jag ska tänka till er
 
 


Ösakert Vädret i hela veckan?


 
Har sovit inte Bra i natten och är fortfarande lite trött i morse. Vi har en hel konstig vecka, börjar jag tänka.  Molnen med eller utan regn i förmiddag, och solen med fin blå himmel i eftermiddag. Have a nice day, you and Angie !
 
 


Bara några grader högre !


 
Det var ett fint väder med solen, klarblå himmel och bara 29 grader idag. Jättekul ! Jag skriver detta inlägg dÄrför att jag Är säker att någon blir avundsjuk att läsa det. Hey, det är bara några grader högre än, öh, t. ex. någonstans i norra Europa, haha. Dobranoc, śpijcie dobrze !
 
 


Ny Dag,Nya Rader !


 
 
En ny dag börjar. En dag på vilken vi alla ska skriva de stora raderna av våra egna dagliga liv, utan stavningsfel. Bonne journée à toutes les deux
 
 


Samcznego !


 
 
Paniei panowie, Angie - smacznego !
 
 


¨Positiva vibbar till Angie !


 
 
 
Jag skickar full av positiva vibbar/tankar genom tanken till Angie. Och hoppas att allt blir helt okej med hennes lungor och hennes hjärta ! Och jag håller tummarna.
 
 


Till min vän, Solen


 
 
Soleil, je te remercie pour ces belles journées que tu m'offres !
 
 


RSS 2.0