Bara några grader högre !


 
Det var ett fint väder med solen, klarblå himmel och bara 29 grader idag. Jättekul ! Jag skriver detta inlägg dÄrför att jag Är säker att någon blir avundsjuk att läsa det. Hey, det är bara några grader högre än, öh, t. ex. någonstans i norra Europa, haha. Dobranoc, śpijcie dobrze !
 
 


Kommentarer
Postat av: Casia

Hehe, du borde börja spå, Froggie... Helt rätt! Nån ÄR avundsjuk :-) Fast idag har vi faktiskt miss Sun på besök hos oss också (även om det inte riktigt är 29 grados, hehe). Så jag ska fixa lite jobb och sen blir det en joggingtur bland höstlöven. Ha en lovely dag!

Svar: Så det finns ingen anledning att vara avundsjuk :-) Själv har jag sprungit 20km efter en liten tur i Carrefour. Sen blev det en siesta och fixa lite hos föräldrar. Hoppas att din joggingtur bland höstlöven och Solen har blivit kul :-) Tänkte att springa ett par km igen, hmm, vid kl. 18:30. Vet inte om jag kan göra det imorgon. Det kanske regnar, bara några droppar, tror jag - väderinstitut, du vet. Vet hur är det i Sverige ellerPolen, men grodorna är bättre med väderprognoser här, bättre världens väderspresentatörer, haha. I det förflutna (i Frankrike) visste man om det skulle regna, bara att titta på grodor. Det var tiden när mannen fortfarande var en del av världen av Naturen. Tyck inte att jag är med en ekologisk organisation (Greenpeac, osv...) eller ett miljöparti eller någon nära deras idéer. Den "ekologiska världen" (partier, organisationer) är full av hyckleri, även i Skandinavien. Jag har inte behövt dessa männskor för att skydda och/eller vara nära Mère-Nature. VarfÖr skriver jag det? Är arg mot dem. Nie znam !
Ha en trevlig kväll. Papa !
FredVisgot

2012-10-06 @ 12:01:31
Postat av: Casia

Ujuj, bra jobbat! Jag hade också en trevlig joggingtur, fixade 21 km under två timmar så jag var nöjd :-) Men du kanske skulle nöja dig med dina 20 km? Kroppen måste ju vila lite också... Du, nästa gång jag ser en groda ska jag fråga om vädret. Angie är ganska tystlåten när jag frågar henne, the little thing. Vi ska till en djurkirurg nästa vecka, förresten. Maybe he can fix it... Vi får se.

Ha en trevlig kväll du också!

Svar: Mycket imponerande ! Du är snabbare än mig :-) Du skulle verka att ha vingar på fötterna också och inte bara på ryggen ;-) Nu brukar jag att springa två gånger i lördag och söndag (och bara tre-fyra gånger (åtta-tio km, ibland tolv ellertvå) i vecka efter jobbet), du vet. Och om min kropp blir för trött så får den vila. Du, du är redan redo för att delta i halfmaraton i Stklm i sept13.
Hey, snart går alla grodor i ide så ...skyyynda dig !

Sorry, but what is this problem with little Angie? Har hon det här problem sedan sin födelse? Du är inte tvungen att svara. Hoppas allt ska bli ok efter ! Hur gammal är hon? Är hon en stor eller liten katt (denna kattras)?

I morse gick jag på en dop. Nu vet jag inte om jag ska snart springa i regn (brara några droppar) eller jobba muskler och cykla lite hemma. Pap

FredVisgot

2012-10-06 @ 21:41:05
Postat av: Casia

Självklart kan jag berätta om Angie... Jag upptäckte för ett tag sen att hon hade lite svårt med att andas och tog henne till veterinären. Där gjorde de ett röntgen på hennes lungor och hjärta, bland annat. Hon har nåt som ligger bakom hjärtat (en skugga på röntgenbilden) som man hittills inte vet vad det är (därför ska jag till en djurkirurg nästa vecka med min lilla Angie). Sen kommer hon att behöva näsplastikoperation... Hennes näsborrar är otroligt små och hon har jättesvårt att få luft. Tyvärr är det inte ovanligt blad perser/exotic katter. Just nu är hon sju månader, så hon kommer att växa mer. Och du vet, allt annat växer förutom näsborrarna. Så vi får se hur det blir. Om allt är bra annars (om det som ligger bakom hjärtat inte är farligt) så kommer vi förmodligen att operera hennes näsa så att hon kan andas normalt.

Hoppas att du fick springa eller cykla, jag har precis kommit hem från jobbet och fick lite regndroppar på mig, hehe. Dobranoc!

Svar: Stackars lilla Angie ! Det är ledsen när de är så små, ​​unga och redan har hälsoproblem. Hemskt ! Tur att du har sett hennes respiratoriska problem. Hon är ofta trött, antar jag.
Nej, jag visste inte att näsborrarna inte växt/vuxit. Även om katter är i mn stora familj, men själv har jag haft bara en färgglad fisk och en hund. Jag ville ha en katt när jag¨var liten men det var inte möjligt att ha husdjur i lägenheten där vi bodde, du vet. Komplicerad. Är säker allt blir bra med hon. Säg mig när du tar henne till djurkirurgen, osv, ja?

Värmdag (27 grader) med solen i eftermiddag här idag trots det regnar just nu. Bonne soirée et
FredVisgot

2012-10-07 @ 20:58:33
Postat av: Casia

Ja, det är så tragiskt bara... Men nej, hon är faktiskt inte trött alls. Har fullt med energi :-) Mitt lilla hjärta! Jag ska till kirurgen på torsdag, avlägger en rapport hur det gick sen :-)

Ha en lovely kväll, Froggie! Jag har varit i Trollhättan hela dagen och suttit i möte, helt slut i skallen nu, hehe... Ciao!

Svar: Du har fullt energi + Angie fullt energie = BOUM :-)
Själv haft jag en tokig dag och jobbat tills kl 19:30 (ätit ett äpple bara). Nu blr det en film att aldrig jag kollat, Valentin'es day, med nötter och sen varm mjölk med honung (mmm) innan Zzzz :-) Dobranoc !
FredVisgot

2012-10-09 @ 19:52:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0