Annan dag, annan månader !



Bonsoir, ma douce étoile du soir ! Det har varit mycket komplicerat att springa idag (mina vänner, ankor, såg bra ut). Imorgon blir det en annan dag och en annan månader, bla bla bla. Bonne soirée, mon ange !




Tiden går, går, går ...




                               

Sista dag för maj redan. Tiden går, går, går ... Och Moder Natur ger oss en modevisning genom årstiderna. Hoppas att du har underbara 24 timmar för den sista dagen i maj, du, min eviga solstråle från Zawiercie/Stockholm !  




Très Bonne Vacances, mon Ange !



Datorer kan göra vårt liv som ett paradis (så att säga) eller ett helvete. Ett helt helvete på grund av en liten men hel obetydlig sak.

                                                    
Och lösningen är så enkel och lätt. Jag tänker att jag skulle aldrig kunna att bli en ny Monsieur Poirot, tyvärr. Snyft snyft. Det Är dramatsikt, I know. Princesse, du får att gråta med din skrämmande groda.

              

Min lilla söta polska ängel, jag hoppas att du har en fantastisk kväll eftersom semester börjar för dig nu, då bonne vacances, som man säger i mitt litet land !  




Några ord för ... Aniołku !




                             

Flyg, flyg min ängel med dina ljusvingar ! Jag önskar dig ett perfekt flyg med snälla passagerare, en intressant kurs eller en trevlig arbetsdag med andra ord. Moi, jag tänkte att jobba och också göra en muskelträning idag. Hoppas att du får en god joggingstur i Hagenparken, eller något, i en fantastisk sol, bien sûr. Bonne journée, mon petit ange !

• P.S : Glöm inte att köpa några fina blommor för din palats, Princesse !  




Meilleurs, seulement dans mes rêves !



Finns det något bättre än en dusch efter a run med 32 otroliga grader ute? 15 kilometer, och du? Princesse, kan du göra bättre? Livet är underbart men det  skulle kunna att bli ännu bättre än vad det är nu (seulement dans mes rêves ... mes rêves les plus fous). Haha, meilleurs, seulement dans mes rêves, pas vrai? ;-) C'est mieux que rien.  

                                                   

Det blir en lugn och varm (men mindre än 32, i alla fall) kväll för moi. Życzę miłego wieczoru ... Księżniczko !  




Dzień dobry, Kwiatuszku !




              

Blomman har modet att öppna till världen i regnet. Hey, vakna upp, blomman ! Har du inte skäms för att fortfarande vara i säng vid den här tiden? Ömtåliga blommor !




Traditionell söndagspromenad !






Ready for a long walk this morning.
Bon dimanche, Princesse !




Liten hjärnpaus !




                                                             

Herregud, mina gröna hjärnceller behöver andas och hitta lite lugn om jag inte vill att se ut som Frankesteins varelsen. Och sen går jag och stupa i säng för att avsluta med dagen och börja natten. Princesse, hoppas att du har en underbar lördagskväll med massor av bubblor, förtsås !




12 dagar glamour på Franska rivieran !



Återigen är Cannes värd för glamour. Skulle det inte vara kul att vara jurymedlem och (somna) kolla fem filmer varje dag? Och sen får de en massa av bubblor i fester i villor och nattklubbar till sent på natten ...

 

... Słodkie życie, haha. Känner du denna stad, Księżniczko? Den ligger nära staden Nice, du vet. Hur som helst, hoppas att du har en fin kväll !




Självbiografi igen !



Igår var det en helgdag (wniebowstąpienie pańskie). Mina landsmän gillar inte religioner (brainwashing) men säger aldrig "non" för att njuta religiösa helgdagar. Dessutom har man en lång weekend av fyra dagar. 

                           

Nu ska jag och gå till stan för en träff med någon. Faktum att jag har igen en självbiografi för att göra, bla bla. Jag har redan haft en powerwalk imorse och det verkar vara en trevlig dag. Ha en fin dag och na zdrowie, Aniołku !




En solig ros för...jag blir för gammal, minns inte !






Aniołku, jag "erbjuder" dig denna gula ros som kanske skulle vara en sol i ett parallellt universum, vem vet? En sol vilse i en stor grön himmel. Må du också att få en fin solig dag, i alla fall !

P.S : Och handen som griper tag "solen" tillhör Gud, du ser. 



Ett nöje : att göra saker själv !



Det fanns ett intressant reportage om bagare på nyheterna på tv:n. Jag skulle vilja så mycket veta att göra bröd. Nöjet att göra något (framgångsrik) sig själv, du vet. Det är som att göra bakverk (kakor, madeleine, äppelpajer, clafoutis, crêpes, biscuit, kouglof, mousse au chocolat, charlotte, osv ...), med vår mor eller mormor/farmor, när man är liten. Och då såg köket ut som en stad efter orkan. Jag var en katastrof 100% naturlig på ett kök - stackars mamma - men det blev alltid så magiskt.

                                              

Dobranoc, miłego snów, Księżniczko !




Ojsan !




              

Denna tonåring flicka blir den mest kända flickan i Frankrike eftersom hon skrek på tv:n in live : "F*ck *** ! F*ck *** !" när hon upptäckte/kollade the face of the new french president för ett par dagar sedan. Man undrade vem hon var. Well, man vet nu. Flickan av en fransk politiker. Ah, ungdomen !  




Virtuellt Blomma för en Virtuell Prinsessa !






Jag har "Virtually" plockat denna blomma för att lägga den "Virtually" i ljushår av en Virtuell Prinsessa ...
... men jag minns inte sitt namn - ah, det är säkert ålderdomen, eh?
-------   -------   -------
Bara lite Virtuell Galenskap från mig.




Att springa i luften !



Jaskulle så mycket vilja att springa i luften som de koreanska skådespelare på deras filmer. Jag har försokt göra det idag, förgäves.   

                                             

Lättare sagt än gjort. Det viktigaste är att tro på det. Sinnet är mer kraftfullt än tyngdlagen men jag skulle behöva bevingade skor. Imorgon försöker jag igen. Nu ska jag dricka ett glas vin på trädgården och njuta av och se solnedgången.  




Idę o zakład ...




                

... försvann för ett par dagar sedan. I år kommer jag äta inte mycket av mina körsbär. Vems fel? Regnet. Men körsbärna kommer smaka jättegoda, I am sure. Miłych, spokojnych i bajecznych snów życzę, Aniołku   




~ Hemm~



Fantastiskt dröm inatt : en trevlig joggningstur på Kungsholms strand. Solstrålarna värmde mitt ansikte medan jag åt en picknick ensam på Kronobergsparken. Och sen blev det en fin promenad på norr Mälarstrands strandpromenad

                            
På kvällen tog jag en tur till Strandvägen, Berzelii parken och nybroplan med den gyllene teatren, du vet? Det är konstigt men solen ville inte sova i min dröm. Det var så skönt och jag kände mig hemma. Tyvärr har det varit bara en dröm. Så, varför att vakna upp? Oh, jag vill somna igen och göra samma dröm. 

              

Det är dags för en träning nu. Ha n trevlig dag "hemma", kära Rapunzel (haha) !




Colombianskt mirakel?




                                

Har du sett den nya videon av Shakira? Här en kvinna som hade en naturlig brun hårfärg och nu, öh ... jag tror att hon blir mer blond än toi varje år och du är en polska, du. Men jag vet inte om det finns många blonder i Polen, känner bara en polack 100% ... toi. Colombia skulle bli det nya landet till blondiner istället för Norge? Vad är detta colombianska mirakel? Blond, brunett, rödhårig, långt eller kort hår. Princesse, det finns alltid magi - och överraskningar - med ni (kvinnor) och håret, jag är inte rätt? Hahaha ... 




Det är dags att roa sig



Jag har precis gått hem efter min söndagspromenad. Nu ska jag och spela tennis med en vän. Jag känner att jag kommer att vinna fÖr att jag har sett det i en dröm, haha. Profite bien de cette journée dominicale pour respirer un peu !




Polen eller en resa till en annan dimension !



Idag såg jag en tv-dokumentär om Gdańskbukten. Jättefint. Människor gör en imponerande procession för deras skyddspatron (patron saint) varje år där. Känner du Sopot, sina stränder, en stad som är känt för sitt intensiva uteliv (oh la la !). Polska kvinnor är för roliga. Vissa av dem sa att vara helt trötta på jobbet varje dag, det är normalt när man går till fester i alla kväller, haha. Polska kvinnor ! Det finns också en prestigefylld internationell sångfestival där. Jag upptäckte att jazzen var viktigt för polackerna. Jazz förbjöds av Stalin som hatade den här musikgenren eftersom kom den från USA. Om de sovjetiska kamraterna inte gillade jazzen, så blev det bra för landet (Polen). Och den polska regeringen kunde inte göra något mot hela folket, till förtret för ryssarna. Haha, polackerna verkar vara väldigt envisa (eller är det mod?), som barn, eh? Charming ;-)

• Ett typiskt polskt hus? ;-) (Krzywy Domek w Sopocie)

              

                    Öh, jag tycker det är dags för polackerna att sluta att dricka alkohol !

Jag minns inte alla andra städer på grund av deras exotiska namn. Att kolla en dokumentär på Polen är som resa till en annan planet (another dimension). Nu vet jag att jag aldrig skulle kunna att åka till ditt hemland. Kan inte uttala polska gatunamn. Where is Ulica gen. Tadeusza Bora-Komorowskiego? Ulica Wybrzeże Kościuszkowskie/Powstańców Śląskich eller Wał Miedzeszyński ... What??? Ni (polacker) gillar mycket mental tortyr ;-)

                         

Glöm inte att beundra den super fullmånen med din mamma ikväll. Godnatt till er två. Je te souhaite une douce nuit avec tout plein de beaux rêves, mon doux petit ange de Zawiercie !  




Att städa - så hemskt !






Titta inte på denna video.




Klarhet och lugn !




                

Dzień dobry, Księżniczko ! I morse känner jag ett stort behov att flyga, öh ... springa och sedan lyssna på zensmusik (efter att handla). Må du ha en underbar solig lördag med din mamma - Bonne et agréable journée, mon ange tombé du ciel !  




04052012 ~ Dobranoc ...






Dobranoc, miłych snów, Roszpunka !




En artificiell själ?






Tänker du att en robot kan ha en själ? Du får inte svara om du har inte druckit två liter kaffe.
-------   -------   -------
Bonne journée, mon ange !




Inte lätt divas livet !



För tjugofem år sedan begick självmord a very big star i den franska sången, Dalida (en stor god vän till Aznavour). Trots en enorm karriär och en stor framgång, var hennes privatliv behäftad med en rad misslyckade relationer och personliga problem (alkohol, drog, flera självmord av vänner-sångare till henne). Hon hade berömmelse och förmögenhet men hittade aldrig hennes drömprins med vilken hon ville ha barn, en familj. Hennes val var att bli en fallande stjärna. Inte lätt divas livet.

              

Jag minns den här dagen trots att jag fortfarande var liten (min syster var bara en månad gammal). 25 år redan. Tiden går så snabb. Jag tror att det var slutet av en hel cykel av självmord i show biz i landet - i 70/80-talet. Du känner inte den här sångerskan, du levde på en annan planet än min ... redan. Nu ska jag springa med solen. Ha en underbar kväll, Princesse !  




Co to ​​jest?






Vår president har precis uppfunnit ett nytt ord : "zeepod".
Har du en zeepod, Księżniczko?



Jag har ingen aning om vad det är, moi.




Frnch Modesty !



Hur är det med universums tokigaste och konstigaste kvinnan? ;-) "Världen" är en ord bättre. Universum är inte min värld, min virtuella värld, trots allt. Inte fortfarande. Var modest, humble ! H¨alsa Winston för mig (på franska, han ska bli glad). Bonne journée, Princesse




RSS 2.0