En solig ros för...jag blir för gammal, minns inte !






Aniołku, jag "erbjuder" dig denna gula ros som kanske skulle vara en sol i ett parallellt universum, vem vet? En sol vilse i en stor grön himmel. Må du också att få en fin solig dag, i alla fall !

P.S : Och handen som griper tag "solen" tillhör Gud, du ser. 



Kommentarer
Postat av: Casia

Muchas för "solen", Froggie! Den kom väl till nytta... Imorse, när jag åkte till Arlanda, var det grått och molnigt. Men i eftermiddag sprack det upp och nu är himlen strålande blå :-) Var ute och sprang i 75 minuter och nu ska jag fortsätta jobba lite med ett avsnitt av "Rachael Ray"... Ha en lovely evening, Froggie!

2012-05-17 @ 19:02:06
Postat av: FredVisgot

Det är alltid fint väder i ditt liv eftersom du är ofta ovanför molnen, inte sant? Men det Är inte moi som kan säga om solsken är i ditt hjärta eller inte. Du ensam kan veta det. Det är perfekt normalt att himmelen har blivit blå. Gud är allsmäktig - jag är regn eller solsken, med andra ord...Haha ;-)



Känner inte "Rachael Ray". Min okunnighet om denna typ av sak är lika stort som världen. En ny värld för att upptäcka, skulle ha sägt el almirante y virrey, Don Cristóbal Colón.



Vet du att "min" president har haft problem under en flygning till Berlin? Hans plan (a french private jet - Falcon 900 eller 2000, tror jag) träffade av blixten och var tvungen att byta plan. Har du redan haft detta typ av problem? Jag Är säker att du vet ett par av imponerande historier om ditt jobb, eh? Skrämmande (och roliga, kanske) historier.



Aniołku, miłych spokojnych i bajecznych snów życzę !

2012-05-17 @ 20:16:51
Postat av: Casia

Ujuj, poor mr President... Hepp, jag har varit med om att bli träffad av blixet (när vi flög). Det är faktiskt rätt vanligt, brukar inte hända så mycket mer att det är nåt litet som felar och man får -som i mr Presidentens fall - byta plan etc. Men fun it isn't!



Och ja, jag har många "imponerande" historier om flygjobbet, hehe. Du skulle bara veta... ;-)



Natti, Froggie! Imorgon bitti kommer en vän till mig och jag ska sminka henne inför ett bröllop (jag har jobbat som makeup-artist för läääänge sen), så jag ska försöka lägga me tidigt. Måste bara hälla i me lite bubbel först, hehe... Natti!

2012-05-17 @ 20:48:55
Postat av: FredVisgot

Wow, och du har inte varit rädd med blixen? Du är en super modig ljusängel, du. Viklen chans för dina passagerare att ha dig !



Jag vet väl att du har en massa imponerande historier. Princesse, tur att jag vet ingenting, du menar !



Öh, förlåt men, öh ... jag tycker att, öh ... det blir bättre för din vän om du skulle sminka din vän först och sen kan du dricka bubblor, just ett råd ;-)



En discostjärna har dött idag (ännu en). Men jag föredrar musik 50 och 60-talet. Vissa saker att jag inte gillar i 70-talet.



Dobranoc, miłego snów, Aniołku !

2012-05-17 @ 21:34:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0