Idę o zakład ...




                

... försvann för ett par dagar sedan. I år kommer jag äta inte mycket av mina körsbär. Vems fel? Regnet. Men körsbärna kommer smaka jättegoda, I am sure. Miłych, spokojnych i bajecznych snów życzę, Aniołku   




Kommentarer
Postat av: Casia

Oh, så fint! Om jag inte tar helt fel, så står det ett enormt körsbärsträd precis intill min mormors grav... Men det blommade inte när jag var hos mam sist, måste precis ha missat det.



Du får nog plocka ett par körsbär ändå, I am sure!



Här regnar det också, I am afraid. Jag gick upp sex och stack ut på en joggingrunda, de sista tio minuterna var det jag och the rain, hehe. Men det gör nada. Man växer ju i regnet, som sagt ;-)



Nu tänkte jag hoppa på min cykel och bege mig mot stan och frulle (om det inte regnar too much), sen är det worko (undertexter) som gäller.



Hope att du har en soligare dag än vad jag har, hehe. Ciao, Froggie!

2012-05-12 @ 09:25:18
Postat av: FredVisgot

Jag antar körsbärsträdet (czereśnia) till din mormor (babcia) börjar att ha blommor (kwiaty) nu. Glöm inte att naturen i Frankrike (Francja) är piggare än naturen i Sverige (Szwecja). Din mormor sover i en typisk svensk (cmentarz), eh?



Man växer kanske i regnet men man blir mogen i solsken, säger jag.



Hmm, löpning, cykling - och "simning" i syndafloden (potop) genom Stockholms gator. Snart är du redo för triathlon. Och efter, sjukamp som Mademoiselle Klüft, eh? ;-) Hennes make har togit hennes efternamn. Swedish people are very strange. Sol med några moln här, och man kan andas - bara 23 grader idag, brrr. Hjälp mig, jag dör - jag spelar med dig, förstås ;-) I morse blev det muskelträning och i eftermiddag springer jag i skogen eller parken ... eller på soffan, jag vet inte ännu, haha ;-)

2012-05-12 @ 13:15:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0