Tiden går, går, går ...




                               

Sista dag för maj redan. Tiden går, går, går ... Och Moder Natur ger oss en modevisning genom årstiderna. Hoppas att du har underbara 24 timmar för den sista dagen i maj, du, min eviga solstråle från Zawiercie/Stockholm !  




Kommentarer
Postat av: Casia

Hepp, den går alltför snabbt... Eller, snabbare och snabbare. Or maybe it's just me :-)



Jag har varit ute och sprungit - blev bara 13.5km idag för att jag sprang på tom mage och tog det lite lugnare - och nu är det dax for worko. Fint väder här, men inte megavarmt. Jag ser fram emot lite exotiska solstrålar, hehe.



Have a lovely one, Froggie!

2012-05-31 @ 10:53:57
Postat av: FredVisgot

Och tiden går snabbare när man har semester.



Du äter alla dessa kilometer för att bli perfek ... i din bikini, eh? Kvinnor är kvinnor. Jag tänkte att springa efter jobbet - med bara tio kilometer. För varmt här.



Solstrålar och stränder, osv, Ksiezniczko.

2012-05-31 @ 16:19:26
Postat av: Casia

Ujuj, där har du faktiskt fel. Jag springer inte för bikinins skull utan för att I love it och för att jag orkar med allt som jag måste orka med. Thats it! Hope att dina tio km gick bra, ha en nice kväll!

2012-05-31 @ 20:52:15
Postat av: FredVisgot

Kanske men kvinnor + stränder, så blir det alltid a competition between them/you ... Always :-) Det är inte första gången jag säger det men du är verkligen inte som alla andra kvinnor jag känner. Śpij dobrze, Aniołku !

2012-05-31 @ 23:13:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0