Det är dags att roa sig



Jag har precis gått hem efter min söndagspromenad. Nu ska jag och spela tennis med en vän. Jag känner att jag kommer att vinna fÖr att jag har sett det i en dröm, haha. Profite bien de cette journée dominicale pour respirer un peu !




Kommentarer
Postat av: Casia

Hope att det gick bra med tennisen, Froggie! Jag och min sis spelade muchissimo när vi var mindre, men nu var det ages ago... Själv är jag tillbaka i Estocolmo, tog en kaffe med en vän direkt när jag kom från Oxelösund (på min gamla favorit Muffin Bakery) och sen walkade jag hem. Har fixat en massa stuff och snart känner jag att det är dags att stupa i säng.



Hope att du har haft en bra dag, Froggie. Ciao!

2012-05-06 @ 20:43:43
Postat av: FredVisgot

Jag är en mycket dålig tennisspelare - är inte seriös, en riktig clown. Jag vill bara spela för roa mig och skratta med vännerna. Man vinner inte några miljioner €uro vid slutet av en match, just for the fun men jag vann matchen. Am I a champion or not? ;-) Jag undrar vem vann matcher, din syster eller du? Perfekt balans, antar jag. Kan man verkligen vinna mot sig själv?



Muffin Bakery ! Det fanns ett i Östermaln, tror jag. När sag jag det så jag mindes att du skrev något om det på din blogg. Men jag gick inte inne. Du skulle inte vara glad att se mig där, haha :-)



Det blev en jääättefin dag här, med Monsieur Solen och Madame Varmt. Dors bien.

2012-05-06 @ 21:42:01
Postat av: Casia

Du är säkert inte så dålig alls, Froggie. Då hade du inte vunnit, eh? ;-) Jag och sis var ganska jämna, men hon hade lite häftigare humör och brukade kasta racket (ok, inte alltid men ibland) i marken om det inte gick som hon ville. Hehe...



Ja, det finns en Muffin Bakery på Östermalm, brukade gå dit när jag bodde där nära, men nu har jag flyttat så det blir inte ofta jag vistas där. Och igår satt jag och min vän på Muffin på Drottninggatan, finns en där också :-) Fast de har slutat helt med att baka scones... Buuu! Det gjorde de för länge, länge sen. Tur att jag fick ur dem det hemliga receptet innan dess!



Nu har jag varit ute och sprungit (i Hagaparken, denna gång) och ska ha en dag med lite job, gym och shopping samt ett möte. Imorgon drar jag till Malmö över dagen (måste fixa mitt hemska hår, hehe. Och träffa vänner). Ha en lovely one, Froggie!

2012-05-07 @ 09:00:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0