Frnch Modesty !



Hur är det med universums tokigaste och konstigaste kvinnan? ;-) "Världen" är en ord bättre. Universum är inte min värld, min virtuella värld, trots allt. Inte fortfarande. Var modest, humble ! H¨alsa Winston för mig (på franska, han ska bli glad). Bonne journée, Princesse




Kommentarer
Postat av: Casia

Hehe, jag tror att det finns konstigare varelser på den här jorden än moi... (Du, t ex?) ;-)



Jag vaknade tidigt idag och drog ut för att springa i nån timme - tog tåget till mom igår, så nu är jag i Oxelösund-paradiset ett tag. Har med mig jobb, så det blir lite blandning av nytta och nöje.



Äntligen skiner solen och man behöver inte förvandlas till en björn för att vistas ute. Thank U, mother nature!



Hope att du får en lovely dag, själv skall jag sätta mig och jobba en stund (Triathlon-dokumentär). Ciao!

2012-05-03 @ 09:56:55
Postat av: FredVisgot

Vadå, moi? Jeune damoiselle, hur kan ni säga det? Panienka, ni är faktiskt konstigare än moi. Vem tror att ha en tvillingsyster kallas Joanna efter att se sin egen bild på en spegel varje dag sedan din födelse, eh? Toi, pas moi ;-) Mon Dieu, les blondes ;-)



Ängeln har hittat igen sin väg (du glömmer aldrig den) till paradiset, sitt polska hus, eh? Du jobbar på en dokumentär på din svärbror (szwagier), menar du? :-) Du kommer kanske se staden Nice med ditt översättningjobb.



Här ¨ar det över 20 grader sedan två dagar ... Ja, äntligen, som du säger. Det är skönt att springa ute med solen, eh?



Hur är det med "twoja mama"? Bra, hoppas jag. Nu kan du ta några trevliga polska kvällspromenader med henne och prata på polska under långa timmar också. Du är ofta hos din mamma för att jobba. Det är inte lätt att jobba när du har tusen och en vän som vill dricka kaffe eller bubblor, eller ta tid med dig, eh? Du får mer energi när du är på din "hemstad".



Hälsa din mamma och njut solsken (du jobbar på balkongen, antar jag) med henne också och låt din hjärna andas lite då och då (jag Är rädd att den exploderar om du börjar så). Det skulle vara väl ledsen, inte sant? Pa pa, Słoneczko !



P.S : Säg till din mama att hon kan vara mycket mycket stolt över dig att du är en (grym) bra lärare på polska ;-)

Brukar hon också säga ett polskt ordspråk, ett idiomatiskt uttryck eller bara en ord på polska till dig? Just a question.

2012-05-03 @ 13:02:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0