Inte lätt divas livet !



För tjugofem år sedan begick självmord a very big star i den franska sången, Dalida (en stor god vän till Aznavour). Trots en enorm karriär och en stor framgång, var hennes privatliv behäftad med en rad misslyckade relationer och personliga problem (alkohol, drog, flera självmord av vänner-sångare till henne). Hon hade berömmelse och förmögenhet men hittade aldrig hennes drömprins med vilken hon ville ha barn, en familj. Hennes val var att bli en fallande stjärna. Inte lätt divas livet.

              

Jag minns den här dagen trots att jag fortfarande var liten (min syster var bara en månad gammal). 25 år redan. Tiden går så snabb. Jag tror att det var slutet av en hel cykel av självmord i show biz i landet - i 70/80-talet. Du känner inte den här sångerskan, du levde på en annan planet än min ... redan. Nu ska jag springa med solen. Ha en underbar kväll, Princesse !  




Kommentarer
Postat av: Casia

Ujuj... Alltför ofta verkar dessa lyckliga (utåt sett) och perfekta kändisar lida bakom stängda dörrar... Lyckan ligger verkligen i att ha hittat sig själv, kännedomen om att det är de små tingen som verkligen räknas och så the real love, of course. Allt annat är... bara på låtsas. Eller, så länge man vill låtsas själv, so to say.



Anyways, hope att du har en lovely kväll, Froggie!

2012-05-03 @ 21:46:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0