Klarhet och lugn !




                

Dzień dobry, Księżniczko ! I morse känner jag ett stort behov att flyga, öh ... springa och sedan lyssna på zensmusik (efter att handla). Må du ha en underbar solig lördag med din mamma - Bonne et agréable journée, mon ange tombé du ciel !  




Kommentarer
Postat av: Casia

Hoppas att du fick ta en mental flygtur, om inte annat! Jag var uppe runt sju, stack ut och plågade benen med en rejäl joggingrunda och så har jag jobbat lite och varit ute på långwalk med mamma i flera timmar. Nu fixar jag lite med jobb, medan mamma och hennes sällskap sitter och småpratar i köket. There's no place like home, eh?



2012-05-05 @ 16:40:40
Postat av: FredVisgot

Om du och din mamma har haft en lång promenad så är det jättefint väder i Oxelösund. Haha, vad kul att veta vad din mamma gör i köket medan du arbetar på din översättning. Du är faktiskt galnaste prinsessan att jag vet (men sååå rolig). Tu es incroyable. Gud, skydda mig från den här femme ;-)



Oh la la, men varför du är toi, eh? Det blir inte konstigt att jag blir helt galen också. Med någon som du så var det förutsägbart. Men jag vill gärna veta vem av oss två är den galnaste. Ty czy ja? Jag ska snart ta en promenad med min dubbla (min skugga med andra ord).



Hoppas du får ett trevlitg slut av dag trots ditt jobb och du är toookig 200% :-D

2012-05-05 @ 17:41:48
Postat av: Casia

Froggie, i min värld är jag mer än normal and that's enough for me! ;-)



Det har varit/är fint väder, men inte så där överdrivet varmt och det blåser like hell också. Hade tänkt ge mig ut och springa en runda till, men det får bli imorgon bitti istället. Brr!



Hoppas att du och Skuggan får en lovely walk i solen, ciao, Froggie!

2012-05-05 @ 17:59:44
Postat av: FredVisgot

Księżniczko, du är en "galning" som säger kloka ord som alltid :-) Moi, jag säger att vi alla är galna eftersom vi är bara humans. Hmm, men jag glömmer att vissa personer kommer från en annan planet. Så är du normal ... för en rödvit utomjording ;-) Det blir varmt efter din joggningstur, non? Hepp, min skugga Är en perfekt och trogen sällskap (så tyst och lugn).



Życzę miłego wieczoru, Aniołku !

2012-05-05 @ 19:52:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0