12 dagar glamour på Franska rivieran !



Återigen är Cannes värd för glamour. Skulle det inte vara kul att vara jurymedlem och (somna) kolla fem filmer varje dag? Och sen får de en massa av bubblor i fester i villor och nattklubbar till sent på natten ...

 

... Słodkie życie, haha. Känner du denna stad, Księżniczko? Den ligger nära staden Nice, du vet. Hur som helst, hoppas att du har en fin kväll !




Kommentarer
Postat av: Casia

Mais oui, självklart känner jag till Cannes! Och speciellt filmfestivalen... Hade inte tackat nej till en inbjudan, hehe. Fast jag hade nöjt mig med en walk på röda mattan, filmerna skippar jag gärna :-)

2012-05-18 @ 19:35:10
Postat av: FredVisgot

Oh la la, men jag visste inte att du spelade en roll i en film. En svensk eller polsk film? Jag har kanske sett filmen ;-) Hur Är det att promenera på röda mattan med paparazzi? Haha, vad du är toookig ;-)

2012-05-18 @ 20:04:51
Postat av: Casia

Hehe... Jag har faktiskt varit med i en film, här i Sverige (eller en serie, rättare sagt). Det var när jag jobbade som assistent på ett mediabolag och vi spelade in en produktion för TV. En av skådisarna som skulle spela en...eh..."snygg tjej" dök aldrig upp, så jag fick hoppa in istället. Inga repliker, jag skulle bara springa insvept i ett lakan eller nåt. Såg aldrig resultatet, hehe. Synd att jag inte skickade in det som bidrag till Cannes ;-)



Vale, Froggie, nu ska jag slänga i mig lite frulle. Var uppe klockan sex och nu har jag avverkat 13km jog. Hope att du får en lovely dag!

2012-05-19 @ 08:52:54
Postat av: FredVisgot

Ingenting förvånar mig med dig nu. Om du skulle vara Kinas kejsarinna så skulle jag tro dig. Oh la la, jag skulle ha velat att se denna berömda serie där du spelar rollen av en "snygg tjej". Kul och så roligt att veta det :-)



Hade du inte ett stort skratt omöjligt att stoppa under inspelningen? Ok, jag är en (stor) galning men du sprang insvept i ett lakan "på en båt", av en slump? Jag minns inte bra men jag brukade kolla en brittisk (tror jag) serie : pilot guides/lonely planet eller nåt. En gång var det i Sverige, Stklm och den programledare var på uppsättningen av en serie. Detta gör att påminna dig om något?



Synd du aldrig gick på röda mattan där. Princess, the world of Cinema would be much better with an actress as you today, right? ;-) Kanske, vem vet? Efter Polanski här är den nya filmstjärna, Casia Sobczak i Cannesfestivalen ! Glamour utan en ljusängel är inte glamour.



Wow, 13 km. Jag brukar att springa bara 12. Haha, det kommer bli a competition mellan oss två, eh? ;-) Jag var uppe tidigt och jobbar sedan Kl 06:15. Behöver träna, andas och få ny energi för kroppen och sinnet. Har en lång dag framför mig. Ha en fin, trevlig och rolig dag med din mamma ! Papa, Aniołku.

2012-05-19 @ 10:45:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0