Mänsklig Perception !


 
 
Att se världen ur ett annat perspektiv. En värld omkring oss är olik men ändå lik, i alla fall.
 
 

Kommentarer
Postat av: Casia

From a froggie's point of view... ;-)

Svar: Kan man inte säga att detta är också synpunkten till en ängel när den flyger uppe i himlen? :-) Har jag fel? Naturligtvis inte.
Det var skönt att ha fått ett par lediga dagar förra veckan, perfekt för att promenera sig i regn och plocka några svampar (borowik szlachetny). Fint vädret för en trevlig joggingtur (12 km) efter jobbet idag.

Ha ett trevligt flyg till Vaasa eller Tampere !
FredVisgot

2012-10-22 @ 17:36:08
Postat av: Casia

Nja... Ögonperspektivet är ju i marknivå... Men hey, if you say so :-) Hoppas att du inte plockade på dig några röda och därmed giftiga svampar och att du har fått vila ordentligt. Jag jobbar en hel del som vanligt, ska flyga i eftermiddag/kväll så jag har klarat av gymmet och diverse stuff. Ange ska opereras om nån månad, jag håller tummarna... Vale, ha en lovely dag, Froggie!

Svar: Jag Är trött på grund av ni, kvinnor. Ni, kvinnor, irriterar mig för. Det blev en middag med kolleger tisdag. En sömnlös natt på grund av en kollega, en tjej som kommer från Ungern men hon bor i Frankrike för nio år redan. Varför pratar mÄnniskor med mig om sina problem? Tur att vi jobbar tillsammans bara då och då. Jag kommer bli gaaalen, moi. Det är inte roligt. Jag känner denna tjej bara ett par dagar - mindre tid än dig - men hon har skrivit och skickat mig mer mail och sms än dig i bara nästan en vecka. I don't want to become a bad boy but ... Jag Är jättetrött och vill att vara i lugn och ro. Herrgud, hon ville veta om hon kunde skicka mig mail när jag ska vara i Stockholm. Varför har jag svarat "okej, inget problem"? Varför har jag ett fÖr stort hjärta? Varför hjälper jag alltid människor? Arrrgh, hjälp mig ! Jag vet väl att jag är gammal, men inte tillräckligt för att ha svaren på allt. Jag vet inte om jag pratar om det med dig på bloggen eller någon annan, eller inte.

Ni, polacker, har en för dålig bild i den slaviska världen på grund ab alkohol, du vet - avundsjuka?. Otroligt ! Och när jag sa till den ungerska tjejen att hon dricker lik en polack... "Nej, det Är jag inte!" svarade hon. Men hon säger inte nej för att dricka. Hemskt ! Polackerna kan dricka mycket eftersom de har ett stort land, en fantastisk och så rik Historia. Det spelar ingen roll dÄrför att Polen var och kommer snart bli en stormakt i Europa - igen.

Tack för nyheten om Angie :-) Jag visste inte hur att fråga dig det. Hur Är det med den mörka skuggan bakom hennes hjärta?

Księżniczko, hoppas att du får trevliga flyg idag och ikväll ! Papa.
FredVisgot

2012-10-25 @ 14:32:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0