Snart en helt weekend utan "blablabla" !

rse Är jag fortfarande trött och har ingen motivation för att göra något som helst. Men det blir kul att vara fredag i alla fzll. Bara ett par jobbtimmar och sen kommer det week-end. men utan "

Kommentarer
Postat av: Casia

Hey, Froggie! Hoppas att du fick en helg utan en massa bla bla bla och att du kunde samla lite krafter. Ibland är det ju så - man har ingen motivation, orkar inte med nåt... Men det vänder alltid :-) Niemas problemas!Jag har haft mom på besök ett par dagar och så har jag även haft en liten afternoon tea bjudning hemma hos mig i helgen - tyvärr utan scones (fortfarande ingen ugn), men bubbel fanns på plats och det är (nästan) det viktigaste, eh? ;-)

Nu sitter jag på flygplatsen i Tammerfors (fyra timmar...zzz... Tur att man har datorn och lite jobb att fixa), ska flyga tillbaka till Sthlm snart. Yippie!

Vale, Froggie. Se till att vila, si? Ciao!

Svar: Mój Boże ! Om alla kvinnor från Östeuropa är lik Eva, så ... Ajajaj ! Jag vet inte, jag känner bara två tjejer som kommer från Östeuropa, en från Ungern (Eva) och en andra som kommer från Polen (toi, Księżniczko, med andra ord). Jag förstår inte hur man kan partar så mycket. Hon pratar ju heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeela tiden. Min stackars skalle ! Tur att jag alltid har några jättefina polska musik i huvudet ! Dessutom pratar hon om hennes boyfriend att hon vill lämna honom. Hon är smutsig, jag menar att hon ligger med andra män(och även gifta män) trots att hon är med nån (stackars kille !) i livet. Och och .... hon flirtar med mig - usch !!!!! - men jag tänker att hon vill ha alla män. Den hÄr flicka förstår inte att hon är all vad jag hatar hos en kvinna. Detta här är resultatet när ett liv har ingen balans. Sin familj ser för konstig ut. Sin mormor har dött i april, tror jag, och hon var för olika min mormor (hon var otrolig snäll, hon). Nu kan jag säga att jag hade en massa chans att ha henne. Iwas a lucky childJag ler inte så ofta just nu, you know. Jag känner att jag behöver vara på en öde ö. Ingen energi in mig. Och det blir lätt och otrevligt när jag tar mina joggingturer dessa sista diagar.
Nu har jag sagt det och man kan och kommer (myyycket) gärna glömma henne, för alltid !!!


Oh men, jag visste inte att din mamma var hemma, hos dig. Synd :-( Hur är det med henne? Och din dubbel? Jag har haft en fråga om ditt land(läs : Polen) men jag tânker att du inte kan svara mig. Inte dig men din mamma skulle kunna att göra det. Din mamma åker så ofta till Polska, menar jag. Men ni har kanske pratat om det tillsammans, vem vet, eh? Well, om du vill och har tiden för, så kan jag skriva ett inlägg i alla fall. Hey, hur att få en svar utan fråga.

Jag är arg mot mig själv. Varför är min svenska fortfarande så dålig? Oh, rozpacz !
... Aaaaargh :-(


Aniołku, hur kan du leva utan ingen ugn hos dig? Say, say. Hmm, du kommer glömma hur att baka dina scones. Själv har jag en ugn och kuchence mikrofalowej. Men nu behöver du inte ett kylskåp för dina flaskor champagne. Du kan ligga dem på din balkong eller fönstret ;-)

Hmm, har jag redan sagt något dåligt om Polen eller inte? Hoppas inte. Och varför hardu väntat fyra timmar på flygplatsen? A problem with snow? Hur mår lilla Angel? Bra, hoppas jag. Ge henne inte för mycket att äta möss :-) Seriöst, hon har en massa chans att ha dig like mom därför att du har ett enormt guldhjärta. Jag känner inte ANgie men jag tycker synd om henne när jag tänker på din lilla angel, men har hoppet allt går bÄttre efter operationen och håller tummarna, i alla fall.

Dobranoc, Aniołku i Angie :-)
FredVisgot

2012-10-31 @ 13:50:37
Postat av: Casia

Froggie, du får säga till din ungerska väninna att du har ont i huvudet och så får du helt enkelt avlägsna dig från platsen så fort du bara kan! Med andra ord - du behöver ju inte lyssna på henne (jag skulle inte ha gjort det, hehe). Så ta lite tid för bara dig själv och försjunk i lugn, tystnad och ro. Ibland måste vi få vara för oss själva...

Hehe... Ingen ugn och jag lever än! Visst är det ett mirakel? ;-) Och du har rätt angående champagneflaskorna... Fast jag har faktiskt en speciell "chill-room" (det står så på den) i kylskåpet som är designad enbart för att förvara vin- och champisflaskor i. Hellre det än en ugn! Hehe.

Det är bara bra med mom, hon var i Polen nyligen (Warszawa) och hälsade på sin väninna. Och har du en fråga är det bara att fråga på!

Angie mår så där... Tyvärr. Fortfarande svårt att andas, och det lär inte bli bättre. Jag hoppas att operationen kommer att hjälpa! Jag har jobbat långa dagar nu och när jag kommer hem är hon så sur på mig! Hehe... För att jag har lämnat henne ensam hemma, du vet. Så hon skriker åt mig och följer mig överallt. Efter att jag klappat henne och gett henne en massa uppmärksamhet lugnar hon sig lite, men det tar sin tid innan hon "förlåter" mig!

Jag var fyra timmar på flygplatsen eftersom mitt schema såg ut så där... Waste of time, så jag ska försöka göra ett nytt schema för oss som jobbar här på Arlanda som ska bli lite bättre. Men, men - arbetsgivaren är inte alltid så tillmötesgående.

Vale, Froggie - nu sticker jag till Åbo en sväng. Hope att du har en nice dag och att du får LUGN OCH RO FINALLY!

Svar: Hmm, ett mirakel?! Jag skulle säga som du Är en riktig trollkarl, i stället.

Du har ett intressant kylskåp. Du skulle kanske börja att göra din egna vinsamling nu. 2007-2009-2010, vit vin förstås. I Frankrike har man en typ av vin som blir bÄttre med tiden kallas "vin de garde" på franska, man måste dricka dem när de Är 5 till 20 år gammal och mer (t ex: "les grands crus de Bordeaux" : Médoc, Pessac-Léognon, St-Emilion, osv...). Jag undrar om du skulle gilla att dricka vin Bordeaux. Kanske viner "Pessac-Léognon", graves). Glöm inte din spansk vin, och sen några flaskor från Californien, Italien, Chilien och Australia. Öh, om du lyssnar på mig, så skulle du kanske behöva ett kylskåp storre, haha ;-)


Angie kommer övervinna sina problem, jag tror det. När jag läser vad du skriver om henne, så är det uppenbart att hon har en massa av kärlek för dig. Angie har inne henne själv en stor anledning och motivation som kommer att ge henne kraften att kämpa. I varje fall verkar hon vara för söt.


Oh, jag vill gärna skriva inlägget/min fråga på Polen, i morgon. Din mamma verkar fortfarande älska Polen, mycket mycket. Vad kul att hon kan ta en tur till hemlandet så ofta. De rödvita rötterna är väl mycket djupt i sitt hjärta :-)

Hepdu är en viktig person i flygbolaget :-) Bonne soirée !
FredVisgot

2012-11-01 @ 12:13:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0