Svårt inlägg eller ett problem med mitt huvud?



Bonsoir, mon petit ange de Pologne ! Oh la la, om du visste. Jag skriver ett inlägg (om "att tänka själv") sedan 1,5 år och jag är fortfarande inte nöjd med vad jag skrev. Aj aj, mitt huvud ! Vad göra? Att fortsätta att arbeta om. Ge aldrig upp. Jag är som jag är det.

              
                                                                         ;-)

Idag blev det en lång, hård och tröttsam dag. Jag skulle gärna behöva ha massage. Haha, ingen massage - stackars moi ;-) men jag kommer andas i lugn och ro i trädgården ~ Bonne nuit, ma douce, belle et merveilleuse petite princesse. Puisses-tu faire de doux rêves !




Kommentarer
Postat av: Cas

Dios mio, 1.5 år? Det måste vara ett väldigt viktigt inlägg ;-) En dag, Froggie, eh?



Jag har också haft en lång dag, men på ett trevligt sätt. Jobbade, träffade lite folk (pappa kom på besök igen), sprang ärenden och nu sitter jag halvdöd i soffan med ett glas och glor på trash-tv, hehe.



Hope att du sover gott, Froggie, natti!



2011-09-26 @ 20:38:41
Postat av: FredVisgot

En dag eller aldrig. Nej, det är inte ett viktigt inlägg. Jag vill bara säga hur mycket blir det farlig när man slutar att tänka själv. Tur att du tänker själv, och har en riktig och rik personlighet, du. 1,5 år, är jag inte galen? :-)



Oh la la, Princesse, det är forfarande fint väder (sommaren) här. 27 grader i skuggan idag (19 ikväll), 28 i morgon, osv :-)



Haha, jag börjar att tro din pappa har varit kär i ditt lägenhet. Akta dig, Princesse, snart bor han hos dig, och du hos honom ;-)



Vitt vin, förstås, eh? Na zdrowie, najcudowniejsza :-) Trash-tv? What? Vad är det? En god idé för toi, haha ;-)



Dobranoc miłych snów, moja mała Księżniczko !

2011-09-26 @ 21:26:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0