Enjoy your evening, Princess !



                                                  
                                    Enjoy your evening, my little princess of fairy tale !  

Ô ma chère princesse, ce soir tu vas éblouir tout Stockholm avec ton sourire angélique, comme toujours. Et je te souhaite une belle soirée, toi, ma douce et brillante petite étoile polonaise - Ha en trevlig kväll, min lilla prinsessa av Zawiercie !  




Kommentarer
Postat av: Casia

Hej, Froggie! God, I am dying here... Har suttit och jobbat hela dagen på ett café, folk började titta konstigt på mig, hehe. Sen har jag och min vän varit och ätit sushi och nu sitter vi hemma och andas ut. Orkar inte ens öppna vinflaskan ;-) Hoppas att du hade en fin dag, enjoy kvällen!

2011-03-04 @ 21:21:59
Postat av: FredVisgot

Oh, pardon Princesse ! Det är först nu som jag sett din kommentar. Tänkte inte att du skrev igår kväll. Przepraszam, mój Aniołeczek !



Du kan inte dö eftersom du är en ängel, en odödlig varelse :-) Nej, folk tittade inte konstigt på dig men de var förvånade för att de har aldrig sett en ängel i livet och beundrade din änglalika skönhet, mon cher petit ange de lumière.



Ni orkade inte öppna vinflaskan för att det är en fransk vin och du gillar inte fransk vin ;-) Przyjdę później do ciebie,ok? :-) Hoppas att du hade en fin kväll. Na razie, mój Aniołeczek !

2011-03-05 @ 08:00:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0