Frankrike, vinnare?



Äntligen, tv-kanal som sänder Eurovisionsfestivalen har valt låten som kommer representerar Frankrike i år. Här är låten :



Denna låt är favorit för att vinna festivalen och jag undrar väl varför. Varför honom? Och inte Malena i 2009? Frankrike ! Det franska folket är inte intresserade av att organisera festivalen. Fransmännen gillar absolut inte ESC.




Kommentarer
Postat av: Casia

Jag tycker att det är en oerhört vacker låt! Melodifestivalen is not worthy ;-) Hoppas att det går bra för den!



Nu ska jag börja på ett jobb för mediabolaget, sen har jag flygningar hela dagen - ska till Finland ett par rundor fram och tillbaka, hehe.



Ha en fin dag, Froggie!

2011-03-25 @ 08:02:08
Postat av: FredVisgot

Pratar du om låten eller sångaren? Hmm, det undrar jag. Kvinnor!



Finland ! Så du kommer flyga till Norge och Danmark också, jag antar. Jag trodde att det var bara i Sverige.



Det finska språket är ett konstigt språk, som det baskiska språket. Jag kände en finländare (Olli) under Światowe Dni Młodzieży w Paryżu (1997), en protestantisk (jättesnäll) som pratade svenska "med mig" när han visste att jag ville lära sig svenska och bo där, haha. Stackare ! Olli visade mig några fina bilder på hans stad, föräldrars huset. Så underbart ! Han bjöd mig hos honom i Helsingfors för semester, men jag åkte till Spanien.



Glôm inte att det är fredag idag - utgång ikväll efter din jobbdag. Jag skickar dig (mentalt) energi. Trzymaj sie, mój Aniołeczek !



Hoppas att du har trevliga flyg (Finland- Sverige, Sverige-Finland, osv) idag och sha ha en fin kväll. Bonne soirée, ma belle et douce petite princesse de conte de fée !

2011-03-25 @ 14:40:43
Postat av: Casia

Utgång?! Are U mad, Froggie? No way! Jag kom hem för en liten stund sen (min vän har åkt till Portugal på semester så jag har lägenheten för mig själv ett tag, hehe), precis hällt upp ett glas vin och satt mig ner för att jobba (men jag tror att jag väntar tills imorgon istället, orkar inte). Så jag sätter inte min fot utanför lägenheten ikväll :-) Har en massa jobb imorgon och på söndag flyger jag igen, så det blir en jobbhelg. Nästa helg, däremot... Då blir det party!



Du har rätt, Finland är ett...eh...annorlunda land. Och annorlunda språk! Jag kan inte ett ord, så de flesta samtalen sker på engelska. Det är mest affärsmän så de är inte så pratsamma, som tur är :-) Men det gick jättebra, och det är kul att flyga igen - med "normala" passagerare!



Hoppas att du har haft en bra dag, Froggie, och nästa gång får du väl åka och hälsa på i Helsingfors! Vem vet - sen kanske du hamnar på mitt flyg om du skulle vilja åka över till Sverige ;-) Då får du VIP-service, hehe.



Ciao!

2011-03-25 @ 21:18:07
Postat av: FredVisgot

Du har lägenheten för dig själv, Cool :-) Du kan fixa fester när du vill. Glöm inte att bjuda mig då! Jag lovar att jag skulle vara klokt - lögnare ;-) Ett spanskt vin, jag antar. Na zdrowie, mój Aniołeczek ! Portugal är ett vackert land (Lissabon, Porto och...oh, mon Dieu, Algarve : nostalgi).



Jag har en fruktansvärd huvudvärk när jag försöker läsa en mening på finska. Men jag måste erkänna något, jag föredrar det polska språket nu (även om jag förstås inte). Fråga mig inte varför, det vet jag inte. Really :-b Men jag vet « säga » några ord på polska nu, det är normalt när man har en bra lärare som toi :-)



Naturligtvis skulle jag ta ett flyg till Helsingfors för att åka till Stockholm och vara (speciellt) på ditt flyg. Det går snabbare på det sättet, är så mycket mer praktiskt och så skönt.



Yes, I'll do it JUST FOR YOU !!! Hey, pourquoi pas?



Och också därför att den franska grodan vill gärna bli som en kung. Uh, just a minute...



...VIP-service with you?!



Hmm, jag fruktar det värsta ;-) Boże, pomóż mi! Ikväll ska jag få många vackra drömmar till Helsingfors, efter det kommer bli mardrömmar, hahaha. Skulle det vara en riktig mardröm,eh? ;-)



Bonne nuit, ma douce petit princesse de Zawiercie. Fais de beaux rêves et que tous les anges du ciel te protègent pendant ton sommeil. Ha inte mardömmar på mig ikväll !

2011-03-25 @ 22:43:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0