Efter solen kommer regnet !



Bonjour, mon cher petit ange ! Det regnade hela natten. Jag kände mig som i en black metal konsert. Det är lite överdrivet, just lite då, eh? Man kommer få en regnig vecka efter två fina soliga veckor. Det är vad du kallar "balans", tror jag. Balans à la française :-) Naturen kommer vara bakfull.

Hoppas att du har en trevlig dag i Finland, min kära lilla turist. Życzę miłego dnia i do zobaczenia, mój Aniołeczek !  






Kommentarer
Postat av: Casia

Tyvärr blir det ingen trevlig dag för mig i Finland eftersom jag redan hunnit flyga tillbaka till Sverige :-) Gick upp vid fyra imorse och var klar med arbetsdagen lite över sex :-) Nu är jag hemma igen och ska börja mitt andra arbete, dvs ett avsnitt av Rachael Ray. Strålande sol här idag, men lite snö också. Will the evil never rest?!



Ha en lovely one, Froggie!

2011-03-28 @ 07:44:14
Postat av: FredVisgot

Min stackars lilla polska ängel ! Sverige är inte Finland men det skulle kunna bli värre. Tur att du inte var i Frankrike. Haha, jag vet att det skulle kunna att bli en riktig mardröm för dig, inte sant? ;-)



Oh la la, kl 04:00?! Stackars dig ! Men du måste vara mycket trött idag. Jag vet att du är en klok människa och kommer ta pauser för att andas och njuta av solen. Du har fortfarande snö där, hey, det är nästan april. Sverige är ett konstigt land.



Rachael Ray, jag känner absolut inte denna tjej. Hoppas att hon är rolig, eh? Je te souhaite un bon après-midi, mon cher ange de lumière.

2011-03-28 @ 12:44:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0