Do zobaczenia, Anioleczek !



Bonsoir ou bonjour, ma belle petite Polonaise ! Jag talade med min kusin, kocken, du vet. Onsdag kväll kunde han inte gå hem på grund av snön. Det var kaoset i Paris med 10 centimeter snö. 3000 människor sov i idrottshallar och 400 andra i deras bilar på vägårna. Och under tiden sa inrikesministern att det var inget problem...Förstås ! "Om du öppnar din egna restaurang i Sverige så kommer du ha inget problem där. Med eller utan snö fortsätter människor att leva sina liv." Nej, min kusin inte ändrar sin åsikt, hahaha :-)


                                                   Someday your prince will come !

                                                                  
                                                              1,2,3...1, aj Casia ! 

Glöm inte att andas lite då och då,  oui ? Hoppas att ni har galna kvällar och en lovely helg...Enjoy  ;-)  Milego weekendu, Anioleczek ! Bonne soirée et à demain...peut-être ;-)




Kommentarer
Postat av: Casia

Den här snön ställer verkligen till problem...eller är det vi människorna som ställer till dem egentligen, och snön är alldeles oskyldig?



Det här iskallt här idag... Jag var i Köpenhamn hela eftermiddagen och gick på julmarknaden i Tivoli. Supernice, men SÅÅÅ kallt! Vi gjorde en massa stopp och hällde i oss glöggg, helped a little bit :-) Dricker man glögg/mulled wine i Frankrike?



Hoppas att du har en fin helg, Froggie! CIao!

2010-12-10 @ 20:25:18
Postat av: FredVisgot

Snön är oskyldig eftersom snöflingor är stjärnor fallit från himlen, inte sant? ;-)



Tivoli? Men jag känner det är namnet. Det verkar en trevlig plats. Måste "googla". Hey, a gentleman skyddar alltid sin flickvän mot kyla :-) Säg honom!



Jag vet att man dricker glögg i regioner som gränsar till Tyskland, när man talar tyska dialekter. Men mamma berättade att morfar brukade dricka en typ av glögg i jul. Min lärare på svenska gav oss vin klass innan julhelgen men hon vägrade att ge mig lite. Tänker att gå och köpa glögg i IKEA här. Jag undrar om det är gott, eh?



Hoppas att ni har en trevlig romantisk kväll!

2010-12-10 @ 21:02:09
URL: http://fredvisgotbaraosssjalva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0