Milego dnia !



Bonjour ! Hoppas att du sovit gott inatt. Moi, jag fick cirka 4 timmar sömn. Imorse har jag många saker att göra och ett möte med någon som måste ta berättelserna att jag har skrivit för barn till jul, ho ho ho. Ha en fin dag ! Au revoir...




Kommentarer
Postat av: Casia

Oh la la, har du skrivit julsagor? Du är som jultomten, hehe... Fyra timmar, Froggie? That is peanuts. Räcker inte långt. Well, du får ta en siesta. Jag har jobbat på Oprah sen imorse (så himla intressant, Oprah intervjuar JK Rowling) och ska springa bort till gymmet och svettas lite en stund.



Ha en nice dag!

2010-12-14 @ 11:28:43
Postat av: FredVisgot

Jag brukar skriva julsagor för barn nästan varje år, du vet. Nej, det är jag inte. Men du är faktiskt Tomtens fru, toi.



Quel est le problème ? Det är inte viktigt att jag är trött eller inte. Hur många timmar sover du varje natt ? Inte mer än mig ;-) Låt mig gissa, hmm...tio timmar, eh ? Nej,sju säger jag...



Jag såg en dokumentär om Madame Rowling och läste tre H. Potter (på franska, jag böver ett par månader för att läsa böcker på engelska, haha). Många intressanta saker om hennes liv och hur hon skrev sina böcker. Det fanns en dokumentär, häromdagen, om religionen i Tolkiens verket och det var super intressant (Tolkien var katolsk lik vi, you know). Allt hans arbete byggde på tron och sin Amour till sin fru. Det finns många hyllningar till henne i hans böcker.



Hoppas att du tog en dusch efter gymmet och ska ha en underbar kväll, var tokig :-) Enjoy your evening - Do jutra...jak Bóg da!

2010-12-14 @ 16:13:05
URL: http://fredvisgotbaraosssjalva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0