En ny madrass för trevliga nätter !



Bonjour, petit ange de lumière ! Jag har precis köpt en ny madrass som kommer från Tyskland. Trots att jag hatar silikonbröst likväl kommer jag att sova nu på silikon (är inte riktigt silikon). Hmm, jag hoppas att jag ska inte ha mardrömmar varja natt nu. "Nej, lämna mig ifred, Pamela !"

                                                
                                                         Am I a nightmare, me ? 

Snart ska jag ut och göra ett besök till min vän som jobbar i vingården. Han vill ge mig några flaskor vin  :-)

                        
                                     Je te souhaite un bon samedi, chère petite Casia !

Ha tålamod, kära lilla nalle ! Snart kommer du att njuta av solen och värmen. Snart, snart...Well, hoppas att du har en trevlig dag, Aniołeczek !




Kommentarer
Postat av: Casia

Du ser, sillikon är inte alltid helt fel! ;-)



Vilken snäll vän du har! Här finns det tyvärr inte såna - varken vänner eller vingårdar (eftersom det ena utesluter det andra). Man kan inte köpa vin efter klockan 16 på lördag, för då stänger Systembolaget (som har monopol på alkohol) och öppnar inte förrän på måndag. Totally crazy!



Enjoy kvällen, Froggie!

2010-12-04 @ 16:53:39
Postat av: FredVisgot

Ja, du har kanske rätt men jag tycker alltid att silikonbröst är fula (ser för plastisk ut!). Dessutom föredrar jag alltid små bröst dör att de är sååå söta ;-) Jag hoppas att jag inte ska ha mardrömmar i alla fall...



Vad menar du ? Dina vänner gör inte för dig. It is very strange, sad :-( Ja, jag känner Systembolaget. Problemet är att svenskar inte vet hur att dricka vinet/alkohol. Systembolaget finns därför att svenskar dricker för att berusa sig (samma sak med ungdomar här). Och detta är dåligt för ni (tjejer). Men jag säger ofta att vinet är lika en kvinna ;-) Mmm...Jag undrar varför jag är törstig nu.



Du kommer att säga att man är fri att göra vad man vill eftersom man är ansvarsfulla vuxna...Ansvarsfulla vuxna ! Hmm, låt mig ha vissa tvivel på den här sista punkten. Viktigt : jag är inte ett helgon.



Natti natti, kära lilla nalle !

2010-12-05 @ 00:27:17
URL: http://fredvisgotbaraosssjalva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0