Miłego weekendu, Aniołeczek !



Bonsoir (bonjour), chère petite ange de Malmö ! 

                    
                                            Bonne soirée, ma chère petite Casia !

Eftersom du inte ska ha tid att läsa bloggen och om du läser detta, så jag hoppas att du har en galen kväll med din syster och din vän och ni ska ha en lovely helg ! Tu vas me manquer, ma chère petite Polonaise  ;-)   Dobranoc, Aniołeczek, miłego weekendu i do zobaczenia !




Kommentarer
Postat av: Casia

Hello, Froggie! Hope att du har haft en bra helg :-) Jag är helt slut, ska andas ut i soffan, hehe... Enjoy kvällen1

2010-11-07 @ 16:49:23
Postat av: FredVisgot

Bonsoir/bonjour ma chère petite Polonaise! För att säga sanningen kunde den vara bättre, tyvärr. Men det är inte ditt "problem" (är inte ett problem, men ett val), du måste vara happy i ditt liv. Oh la la, jag är förlorad, vet inte vad göra. Tortyr. Jag dööör. Przepraszam, Aniołeczek !



Om du har haft en trevlig galen helg så är jag jätteglad :-) Jag tänkte att du har glömte den här bloggen, moi (joke, haha). Vad är trevlig att läsa dina ord igen ! Jag döljer inte att jag har saknat dig ;-) kära lilla polska nalle !



Hoppas du sover gott, har underbara drömmar och det går bra med dig, ma chère petite Polonaise !



ps : Hur mår din prins, belle princesse ?

2010-11-08 @ 03:48:48
URL: http://fredvisgotbaraosssjalva.blogg.se/
Postat av: Casia

Val brukar ibland vara komplicerade saker... Men de måste tas, och man får väl försöka att basera valet på nuet - dvs känslorna inför valet just nu, inte i framtiden. Så resonerar jag ialla fall. Hope att ditt val låter dig att må lite bättre!



Jag har sovit som en liten sten - snart ska jag bege mig till favostället för frulle, och ikväll kommer en annan god vän till mig for a while. Är ledig idag, så jag ska bara träna och fortsätta vara eremit ett tag. Jag älskar mina vänner, men jag älskar ensamheten också, hehe.



Ha en lovely dag!



2010-11-08 @ 08:31:10
Postat av: FredVisgot

Vilket konstigt resonemang ! Känslor ??? är inte en bra sak i ett val. På nuet och inte i framtiden ??? Förlåt, vad betyder "resonera" - "tänka" ?



Haha, vad du är rolig ! Lyckligtvis är du aldrig ensam :-) Och det är trevligt att du är en super social tjej ;-)



Jag fôrstår inte varför du har skrivit vissa ord men det är inte viktigt. Det regnar katter och hundar sedan morgonen här (potop).



Njut av din goda vän dessa närmaste dagarna och var happy ;-)



Do zobaczenia wkrótce, mam nadzieję, Aniołeczek !

2010-11-08 @ 14:45:16
URL: http://fredvisgotbaraosssjalva.blogg.se/
Postat av: Casia

Det är väl inget konstigt resonemang, Froggie? Jag kan inte tänka mig att nån tar ett val utan att känslor är inblandade, medvetet eller ej. Så är det ju bara.



Ja, resonera betyder ungefär att tänka. Correcto!



Nu ska jag slänga ihop en väska och bege mig to gymmet för att skapa lite energi, hehe.



Ciao, Froggie!



2010-11-08 @ 16:46:48
Postat av: FredVisgot

Jag tänkte inte du var så, och känslor var så viktiga i dina val, kära lilla polska nalle. Det är otroligt att du fortfarande kan överraska mig, ännu idag, haha ;-)



Tror du inte att känslorna leder oss till dåliga vägar? Tror du inte att de känslor vi erbjuder bara illusioner? Och de få oss att se saker som inte är verkliga? Tyvärr är jag ett levande exempel på den här idéen.



Det finns saker att man inte måste säga...Shhh! Men jag kan säga jag funderar på att överge Frankrike för ett helt år (eller två) och känslorna är inte en bera sak i det här valet (men om man är tokig, haha). Min omgivning (mamma och goda vänner) försöker avråda mig av det men mitt hjärta säger mig "Let's go!". De är rädda att jag glömmer dem, Frankrike. Jag måste säga att de har rätta ;-)



Resonera är lika "raisonner" på franska.



Det är mycket klokt av dig. Ikväll behöver du en massa av energi ;-)



Papa, Aniołeczek !

2010-11-08 @ 17:42:36
URL: http://fredvisgotbaraosssjalva.blogg.se/
Postat av: Casia

Det kan mycket väl stämma,allt du säger, Froggie. Men jag tror fortfarande inte att det är möjligt att göra ett val utan att känslor är inblandade... Det ligger i vår natur, i våra tankar. Vi kan inte tänka utan känslor - det är vad som gör oss unika. Sen att det ibland leder till nåt som är mindre bra, det är en helt annan sak. Jag tror att känslorna styr oss, och inte tvärtom. Så är vi skapade :-)



Jag tycker att du ska följa ditt hjärta. Varför skulle du inte flytta nånstans i ett år eller så? En massa människor gör det, och det går alldeles utmärkt. Det är en del av vår natur också - att vilja upptäcka och se vad som finns bortom gränserna...(säg det till din mamma, hehe).



Vale, Froggie - nu ska jag öppna en liten champagne, min vän är på ingång... Natti!

2010-11-08 @ 19:38:14
Postat av: FredVisgot

Jag upptäcker en bit/del av din själ, en djupare person, a real human. Det är konstigt! Ja, känslor är mycket viktiga för dig. Det är så bra skrivet...jag har inga ord, vilken (smart) tjej, vilket sinne :-)



Oh, do not tempt me, Casia! Don't tempt me, ma chère petite Polonaise, haha ;-) Tycker du det? Jag besöker hemsidan till franska ambassaden i Sverige. Jag försöker hitta jobb. Var inte rädd, min kära lilla polska nalle! Om jag bor i Sverige så ska jag vara långt från dig (kanske Kiruna, tjejerna har vackra tänder där, jag tror), jag lovar, ma chère petite Polonaise, don't panic! Mitt paradis ligger kanske någonstans i Sverige, pourquoi pas? ;-)



Mmm, champagne...Jag vill dricka också...Oh, jag dööör, haha! Enjoy :-)



Natti, natti !

2010-11-08 @ 22:54:00
URL: http://fredvisgotbaraosssjalva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0