Oh, Aniołeczek, tu me manques tellement !



Cześć, Aniołeczek, jak się masz ? Jag vet inte om du fortfarande ser den här bloggen, ma chère petite Polonaise. Jag antar att ni har många saker att göra nu. Jag vill inte vara en börda för er båda. Jag är för mycket ledsen, saknar dig så mycket, kära lilla nalle från Zawiercie, men...c'est la vie. Jag visste den här dagen skulle komma förr eller senare, snyft snyft. Varför är livet så grymt ? 


                                                      
                                                   Petite Casia et son amoureux !

Hoppas att ni hade en fin vecka, har galna kvällar, en lovely helg och ett trevligt drömliv ! La plus belle et la plus merveilleuse des femmes mérite d'avoir une vie de rêve. Var glada ! Ja, det viktigaste är att du hittar/har hittat sann lycka !



                           


              

Où es-tu ma chère petite Polonaise ?

Je suis inquiet !

Oh Aniołeczek, tu me manques tellement :-( 

Je meurs de chagrin !!!





Kommentarer
Postat av: Casia

Hey, Froggie! Det är klart att jag fortfarande läser din blogg :) why wouldn't I? Det är lite saker som jag har varit tvungen att ta itu med den sista tiden, bad and good stuff, så...well, it is how it is.



Idag ska jag slänga mig på tåget och åka först till Stockholm för en kaffe med en god vän och sen åker jag direkt till min mom ett par dagar. Har en massa jobb, så det tar jag bara med mig.



Hoppas allt bra med dig, Froggie. Här är det snö, snö och ännu mera snö. Var i Stockholm för ett par dar sen bara över dagen och jag höll på att bloody frysa ihjäl. God damn!!! Men Malmö är inte så mycket bättre. Welcome, winter... (and pls don't feel at home!)



Ciao, Froggie!

2010-11-27 @ 08:23:37
Postat av: FredVisgot

Vad kul att du är tillbaka, Aniołeczek :-) Har du besökt min blogg den här veckan ? Nej, du var i Stockholm. Inga statistiker (även idag). Hmm, kanske du är ett spöke. Jag trodde att du träffat din drömprins och bodde med honom i hans drömslott och...raderade alla minnen som rörde en viss liten groda av din hjärna :-)



Snön ? Oh, ma chère petite Polonaise, prata inte om snö! Jag blir som ett barn när det är snö (en sällsynt sak här i Bordeaux), har stjärnor i ögonen varje gång. En av mina drömmar är att fira jul med snön som faller utanför, vet du. Men det är bara en fin dröm, en omöjlig dröm.



Måste springa lite sen åker till Carrefour. Na razie, Aniołeczek ! Bon voyage, ma chère petite Polonaise och hälsa din kära mamma !

2010-11-27 @ 09:33:50
URL: http://fredvisgotbaraosssjalva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0