Det var nästan Egypten här ;-)



Dobry wieczór, Aniołeczek ! Efter en regnig morgon kom solen att hälsa på oss hela eftermiddagen. Den lyckades att värma upp lite mitt hjärta som behövde det. Hösten är konstig i år : mycket regn, lite solsken, hagel, lightnings and thunders i november...Jag är rädd, lilla mamma  ;-)  Men jag kunde ta en powerwalk runt en liten sjö i eftermiddag.


                                    Det var nästan Egypten med fem grader ute !


                                                        I discovered the lake monster !

Som är det snart julen så måste jag skriva några lilla historier för min lilla kusiner och en förening som hjälper barn till invandrare. Förlåt, ma chère petite Casia, nätet fungerar inte bra på kvällarna vid den här tiden. Ah, la France ! Jag är säker på att du kommer att få en god somn eftersom du är hos din mor nu. Ja, du kommer att sova som en bebis de närmaste dagarna. Gråt inte på nätterna, kära lilla bebis, men var en snäll liten söt ängel med henne, okej?  ;-)   Well, hoppas att du haft en underbar kväll med din mamma - Dobranoc, Aniołeczek, milych snow !




Kommentarer
Postat av: Casia

Is that a cute monster, or what? ;-) Du, jag sov som en döv sten... Totally disconnected from this world (och det behövs verkligen ibland)! Hope att du också fick avlägsna dig mentalt under natten.



Oxelösund är lika med vind/storm, tjockt snö som faller ner och en vit massa som flyter ihop när man försöker titta ut genom fönster. Tur att man har ett hem! Tänkte ta en tur till mormor och tända lite ljus, men det ser helt omöjligt ut att ens gå ut så jag får vänta. Dios, hoppas den här vintern är lite snäll mot oss (sommarmänniskor)!



Tur att man har en massa jobb och grejer to take care of... Hoppas att vädret är lite bättre hos er. Lycka till med the stories, ciao, Froggie!



2010-11-28 @ 09:57:36
Postat av: FredVisgot

Jag hade aldrig föreställt mig att det skulle finna ett sådant monster här i Bordeaux.



Jag är jätteglad att du var helt "bortkopplad" från den här världen inatt. Ibland behöver vi byta miljö för att hitta igen med sig själv.



Snön är en sällsynt sak här men jag vet vad du menar. Jag kände fruktansvärda stormar och det var helt omöjligt att gå ut. Man kan inte låta bli att tänka i slutet av världen särskilt stormarna i december 1999 och january 2009.



Jag är säker att din mormor vill ni stannar hemma. Du är en underbar dotterdotter. Det är inte en dag att du är där och du vill redan besöka din kära mormor. Ah, tu es un merveilleux petit ange ! Det är dumt att säga det men jag blir rörd av din uppriktiga kärlek till din mormor. Oui, tu es vraiment un merveilleux petit ange. Hälsa din änglalika mormor om ni går där ! Snart är det vår och sommar igen, remember.



Det är grått och regnigt ute men inte hemma ;-)



Om du var i Malmö, så du skulle vara med dina vänner. Hoppas att du inte blir uttråkad (brukar vara med dem hela tiden nu). Lyckligtvis din mamma är bredvid dig :-)



Dziękuję, Aniołeczek ! Och glöm inte att njuta av varje ögonblick/sekund med din mamma. Jag är säker att hon är en ängel lika dig ;-)



ps : om du vill prata om din mormor, inget problem. Det blir en ritual varje gång du är i Oxelösund, haha...Vi två är galna ;-) Din kärlek till din mormor...Mon Dieu, jag skulle vilja göra något för ni två. Ni är så underbara/söta...

2010-11-28 @ 13:21:50
URL: http://fredvisgotbaraosssjalva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0