I kväll är det min avskedsmiddag !



Dzień dobry, Aniołeczek !
Ikväll ska jag vara lite social -ja, det är ett litet mirakel, jag vet, haha ;-) Nu ska jag snart iväg och äta middag med jobbkollegorna kl 19:00 (min berömda middag, vet du). Det är i ett Château (en vingård var jag jobbade ett par månader för att betala lite mina studier, jag känner väl chefen). Ikväll måste det vara en lyxkväll eftersom de förtjänar väl det. Efter vill de fortsätta kvällen på nattklubbar men inte med moi, jag tycker inte om tjejerna (xxxxx) som är där -jag ska gå hem.

                        
                                                              Do zobaczenia, Aniołeczek !

Mina kollegor vet inte men det är en avskedsmiddag (du är den enda som vet det nu) som jag har fixat åt dem. Imorgon eller söndag ska jag skriva min avskedsansökan. Det är redan helgen och jag vet att du har massor av saker att göra...Hoppas att ni har galna kvällar och en lovely helg  :-)  Bonnes soirées et bon week-end !




Kommentarer
Postat av: Casia

Avskedsmiddag, Froggie? But why? Eller, where are life taking you? Hoppas att det blir en trevlig kväll, avsked är ju inte alltid av ondo, eh?



Jag har haft fullt, fullt upp hela dan idag. Händer lite saker plus att jag har en massa jobb för mediabolaget och har suttit flera timmar framför datorn och försökt hinna med så mycket jag kan. Lyckades rätt hyfsat, men nu är jag skapligt finito, hehe,



Natti, Froggie!

2010-11-19 @ 21:36:54
Postat av: FredVisgot

Det är konstigt alla dessa frågor. Jag Är din nya granne, haha ;-) Oh, Mon Dieu, hoppas att du inte har haft en hjärtattack när du har läst dessa ord. Don't panic. Stackars lilla polska nalle !



Jag har redan sagt att jag behövde förändra mitt liv. Jag tar tid att andas lite och måste hitta ett nytt jobb...i Frankrike eller inte. Det är svårt att vara döv för ord mitt hjärta.



En massa jobb för mediabolaget? Vad jobbar du med ? Julprogam, antar jag, eh? Glöm inte att ta promenader och pauser för dina vackra gulgröna ögon, då och då !

2010-11-20 @ 14:39:56
URL: http://fredvisgotbaraosssjalva.blogg.se/
Postat av: Casia

Det är väl inget konstigt med frågor när man berättar saker halvvägs, eh? ;-)



Ibland tränger sig förändringen på, in our minds, och då har vi egentligen inget val än att agera därefter. Spännande!



Nix, inga julprogram för min del än. Just nu sitter jag med en serie som heter Sons Of Tucson (så himla bra, håller på att skratta ihjäl mig!) och sen har jag några avsnitt av Topmodel att avverka. So...back to work :-) Ciao, Froggie

2010-11-20 @ 14:46:36
Postat av: FredVisgot

Varför frågar du då, kära Aniołeczek ? Oh la la, jag skäms över mig själv! Du måste tänka att jag är dum :-(



Den svåraste delen är ännu inte kommit !



Sons Of Tucson, hmm...känner inte! Vad trevlig att ditt jobb är roligt.



Jag har precis sett en film med undertexter svenska. Jag förstod allt men det var för snabb, haha ;-) Hoppas allt är bra med ditt jobb. Papa, Aniołeczek !

2010-11-20 @ 17:50:21
URL: http://fredvisgotbaraosssjalva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0