Une Petite Rose Pour Toi, Ma Chère Petite Polonaise !



Cześć, chère petite Polonaise, jak się masz ? Det kanske är den sista rosen att jag lägger på bloggen. Detta kommer bli komplicerat att få blommor i vintern, även omöjligt.


                                      Une petite rose pour toi, ma chère petite Polonaise !

Det regnar hela dagen. Tur att jag ska jobba som en galen. Jobbar, jobbar, jobbar. Hoppas du har en underbar dag - Bonne journée, ma chère petite Polonaise !




Kommentarer
Postat av: Casia

Muchas gracias, Froggie! En ros lyser upp vilken grå dag som helst .-) Hope att du inte jobbar ihjäl dig idag, glöm inte att ta små mikropauser då och då... Ciao!

2010-10-04 @ 10:26:55
Postat av: FredVisgot

De nada, guapissima ! Skönheten måste alltid vara med skönheten. Njut av den här (sista) rosen. Jag tänkte att du inte skulle skriva på det här inlägget på grund av rosen, jag är också fel ;-)



Jag ska försöka hitta en annan blomma (men kanske inte en ros).



Regn, regn, regn. Jag undrar varför jag vill sjunga ;-)



Jag har en massa av jobb, behöver det om jag vill inte tänka på...Och jag tar en liten mikro-mikropaus just nu. Men jag läser alltid dina kommentarer. Merci beaucoup för dina kloka ord. Na razie, ma chère petite Polonaise :-)

2010-10-04 @ 12:52:54
URL: http://fredvisgotbaraosssjalva.blogg.se/
Postat av: Casia

Regnar det hos dig idag? Här blåser det, hehe. Like... a lot! Var ute och gick i ett par timmar, men blåste nästan bort (hmm...hade varit lite trevligt kanske...beroende på vart man hamnade, då). Nu ska jag ta med lite champagne och åka till en god vän till mig. Ha en fin kväll, Froggie!

2010-10-04 @ 17:26:50
Postat av: FredVisgot

Regn och vind (de röda löven flyger genom luften). Jag är säker att min hund gick inte på trädgården idag. Den hatar regn, jag tycker att den vill inte ha lockigt "hår", haha. Min hund måste sova som Askungen, men jag är inte en prins ;-)



Hoppas du har en trevlig kväll med din vän och na zdrowie, chère petite Polonaise !

2010-10-04 @ 17:52:28
URL: http://fredvisgotbaraosssjalva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0