Życzę przyjemnej niedzieli, Anioleczek !



Bonjour ! Jag har precis kommit hem från kyrkan, ja igen. Och pappa var där och blev förvånad över att se mig :-) Gud inte svarat mig ännu. Jag är förlorad och han hjälper inte mig. Det är så svårt att vara en liten groda i en värld av Människor. Jag tycker inte om hur de ser på mig. Jag är rädd ;-) För att säga sanningen kände jag mig så bra där som jag planerade att bo i kyrkan. Jag kan kanske rädda min själ, som säger Marie-Christine (min gamla vän i kören) med vem jag pratade lite där. Hennes make frågade mig om jag skulle gå till kyrkan varje söndag nu. "Oh non !" sa jag. "Varför inte? Det är för en god sak. Att rädda din själ, hihihi" sa hon. De är goda människor (snälla, smarta,öppna sinnen på världen). Maken är kapten i "Gendarmerie". De bjöd in mig att äta hos dem och jag accepterade. Jag blev en barnvakt med sina bebis, som vanligt :-) Hon är för söt! Jag dör lite varje gång jag ser henne men jag är fortfarande levande, haha.
                               

Igår gick jag hem efter lunch på restaurangen och bakade några "beignets".

                
                                                          De smakar gott, tro mig !

Idag är vintertid tillbaka med en extra timme för att sova, mais pas pour moi, tyvärr. Vädret är grått här i Bordeaux. Det regnar inte så kan jag springa lite i skogen, att njuta höstens skönhet och låta min ande flyga bortom den fysiska världen. Kanske våra två andar kommer att träffa, någonstans, i dag. Peut-être, peut-être pas... Hoppas du har en trevlig dag med din vän, ma chère petite Polonaise (hälsa din vän på franska!) - Życzę przyjemnej niedzieli, Anioleczek !


* Snälla, fråga mig inte varför, men jag ber om ursäkt till dig, chère petite ange...




Kommentarer
Postat av: Casia

Ok, jag ska inte fråga varför... (dlaczego, dlaczego, dlaczego?) :-)



Det låter som om du har haft en muy trevlig dag, Froggie. Jag älskade att gå i kyrkan när vi bodde i Polen, med min mormor då of course. Det var en liten familjeritual. Här i Sverige blir det inte alls samma sak, därför är det sällan som jag går. Kanske när jag är hos mamma ibland och om jag orkar.



Jag drog ut och joggade imorse, så himla skönt! Kände att jag kunnat springa i all evighet... Du vet hur det är, ibland känner man sig lika tung som en sten i stegen och ibland flyger man fram .Precis som med sinnet, eh?



Hope att du har en lovely kväll, Froggie. Jag sitter på ett café och jobbar, men ska plocka ihop mig snart. Taking the evening off! Ska vara eremit hemma, har jag bestämt mig, hehe.



Hälsa din pappa från en polska som har lagt in ett par goda ord för honom hos Honom Däruppe, eh?



Ciao!

2010-10-31 @ 17:40:13
Postat av: FredVisgot

Dlaczego? Cela n'a aucune importance maintenant. Et je ne pense pas que tu veuille savoir. Merci för dins polska ord. Hoppas att du har modet att säga mig om du inte uppskattar mina/vissa (dumma) ord.



Jag gick aldrig till kyrkan vanligtvis. Igår var det sista gången.



Jag förstår dig. Ibland livet är färgglatt, ibland är trist. Men livet är alltid färgglatt hos dig.



Du kan inte vara en eremit, parce que tu es la reine de la nuit, Casia ! Du äslkar för livet, kvällar och...



Du har rätt, kära lilla nalle, förlåt,Casia (jag måste säga). Enjoy the life ! Enjoy...



Du är så snäll. Jag är säker att min pappa kommer att uppskatta dina ord. Merci beaucoup, Casia.



Hoppas din pojkvän och du har en lovely kväll, med mycket champagne och mer ! Jag önskar er att vara lyckliga tillsammans i all evighet :-)



I don't deserve to know you...really. Jag ber fortfarande för dig varje kväll.

2010-11-01 @ 01:25:54
URL: http://fredvisgotbaraosssjalva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0