A lucky man !




               
                                       Några virtuella blommor för min ljusängel !

Så att din arbetsdag slutar, det är bara början för mig. Vilken tur du har ! Inatt tänkte jag på hur alla dina passagerar har tur att ha dig, men i morse inser jag att jag har mer tur/chans (?) än dem ;-) La vie est belle, la vie est un rêve ! Well, hoppas att du har en god frukost och en lugnare dag och att du kan ta hand om dig, Princesse !




Kommentarer
Postat av: Casia

Hehe, det brukar vara min "tröst" så här mitt i natten - att när jag kommer hem, åker alla andra till sina jobb. Brukar hjälpa ;-)



Hoppas att du får en lovely dag, jag ska shoppa lite och sen kommer pappa och ska få se min nya lya för första gången...så vi lär dricka en massa te och pappa lär berätta lite om sin vistelse i Polen, han var där i ett par veckor nu.



Ciao, Froggie!

2011-12-22 @ 08:23:34
Postat av: FredVisgot

Shopping, shopping, shopping...Mon Dieu, les femmes ;-)



Du har verkligen ett stort hjärta, Princesse. Och tur att du inte hjälper Monsieur Papa Noël i hans jobb ! Kan du tänka dig det?



Polska Polska Polska. Du bor inte där och ändå är ditt hemland fortfarande en integerad del av ditt liv. Din pappa har också ett rött och vit hjärta...som hela familjen.



Jag har inte hittat din sång om Aniolek. Samma sak med vallmofröerna (polackerna är hippies) för att göra makowiec i julen, snyft. Är de en del av den polska nationella skatten som alla polacker bör skydda mot världen? Du skulle kanske kunna att tänka på mig när du äter makowiec göras av din mamma, oui? Stackars mig ! Den polska maten verkar vara komplicerad.



Hälsa din pappa och enjoy your day with him (and shopping of course) !

2011-12-22 @ 09:30:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0