Till Världen !




                   

Här är en annan underbar dag "med" min lilla fina ljusängel. En extra dag, igen. Livet är definitivt full av överraskningar. No, na co dzień jest Boże Narodzenie ! som man säger på mitt nya hemspråk. Öh...??? Eh bien, je te souhaite une belle et agréable journée, mon doux petit ange de lumière !




Kommentarer
Postat av: Casia

Hepp, livet är fullt av saker som väntar runt hörnen ;-) Hope att du har en fin dag och att du inte jobbar för mycket. Jag var uppe med tuppen, åkte en tur till IKEA där jag torterade plånboken lite till (får alla grejerna hemkörda i eftermiddag, köpte bland annat sex enorma palmer, hehe) och nu måste jag jobba undan lite deadlines. Ciao, Froggie!

2011-12-06 @ 13:51:32
Postat av: FredVisgot

...som väntar runt virtuella hörnen, menade du? Men alla är inte lika smarta än min underliga lilla ljusängel. Hon är också helt galen men...Shh, säg inte det till någon, det är en hemlighet ;-)



Det blir en tråkig dag idag och jag har lite bråttom att gå hem. Tur att jag har en underbar liten varelse med ett magiskt änglalikt leende och ljusvingar i mitt...som räddar mig från den här "galna" dagen och min galenskap.



Jag trodde att du inte gillade IKEA, vad det är omöjligt därför att du bor i Sverige och alla har har åtminstone något från det här varuhuset. Undrar varför. Själv köper jag inte en säng för att den är fransk. Dessutom kommer min silikon-madrass från Tyskland men det vet du redan. Oh, thank God, jag har fortfarande inte gjort inga drömmar om några silikongrejer tills nu, haha ;-) Palmer? Din lya blir un verdadero palacete morisco de Andalucia. Allt vad du säger om låter jättebra, Prinsessan. Really :-) Små grå överhettas i mitt skalle, haha.



Lycka till din översättning, Anioleczek !

2011-12-06 @ 15:29:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0