Helgen, helgen !



Dzień dobry Słoneczko ! Hoppas att du har kunnat att sova lite inatt (en lång dag och kväll/natt framför oss dessa nästa timmar). Slutligen är det helgen igen. Jag ska snart gå till Carrefour för att förbereda middagen för i kväll och sedan ska försöka ta en joggingstur mellan två regn. Det blir inte så kallt imorse med 10 grader (14 i eftermiddag). Jag planerar att springa fyrtiofem minuter utan paus (om allt är bra i mitt huvud, förstås). Måste också tänka på några orden att jag ska säga till dig för nyårets första dag även om natten mellan den 31 december och den 1 januari är en natt som alla andra för mig (olik julafton/jul, påsken eller den 28 januari). Hur är det med huvudstaden under nyår? Magiskt, eh? Lite som i Paris, antar jag.

                       

Vad ska du gôra idag? Att gå till frisören? Att köpa champagne? Har du redan din svart klänning för nyår? Och ditt änglalika leende? Glöm inte det, Princesse :-) Jag är säker på en sak, du ska vara den vackraste av alla kvinnor i Stockholm, som alltid med dig. Miłego dnia mój Aniołeczek !




Kommentarer
Postat av: Casia

Happy 2012, Froggie! Hoppas att du får en lovely, lovely kväll :-) Jag kom hem lite halvdöd från en kort natt i Finland, väntade in min sis och the man på Arlanda och så åkte vi hem till mig. Jag har handlat det sista (kylskåpet sprängs av all champagne, hehe) och nu ska jag ta en kort siesta innan jag sätter igång med förberedelserna inför kvällen... Puh! Jag är då ingen Martha Steward, I tell ya...hehe.



Klädkoden hemma hos mig ikväll är "come as you are/want to be", och jag känner nog inte för att klämma mig in i nån liten svart sak utan kör på nåt mer ledigt. Min sis får stå för det glammiga, hehe.



Well, Froggie - enjoy the evening och bubblet, talk to ya next year ;-)

2011-12-31 @ 13:57:50
Postat av: FredVisgot

Mon Dieu, ditt kylskåp är fullt flaskor champagne...Var stark och motstå frestelsen, Princesse ;-)



Min stackars ljusängel. Hoppas att du blir pigg nu ! Öh, jag trodde att Martha var polska like you.



Igår kväll kollade jag nyheter på TVP Polonia och de pratade om klädkoden för nyår i år. Det var bara svarta klänningar, fina men svarta. Med eller utan klänning, jag vet du är väldigt vacker ikväll, belle comme un ange du ciel. >Din syster är verkligen smart. Hon har en annan stil än du, så vet gästerna vem är Casia och Joanna.



Vadå, nästa år? Oj, jag vet inte om jag skulle ha tålamod nog att vänta tills dess, Princesse ;-)



Jag ska tänka på dig när jag kommer att dricka champagne i midnatt. Ha en fantastisk trevlig nyårsafton, min lilla söta ängel :-) Och na zdrowie, Księżniczko !

2011-12-31 @ 17:38:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0