En riktig konstnär med ugnen !





                                                       Masterpiece of God's hand !

Det var inte fint väder idag och min själ frös trots att 13 grader ute. Så jag bestämde mig för att laga något. Vad tycker du om mitt bröd, Aniołeczek? Är det inte klart att jag är en perfekt bagare? Åja, det är inte att skryta säga att jag blir en konstnär med min ugn. Jag vet att du är mycket imponerad, så är det onödigt att säga något ;-)

                                             

Dobranoc miłych snów, mój Aniołeczek !




Kommentarer
Postat av: Casia

Hepp, jag är imponerad! Hembakat bröd är så himla gott... Min mormor och mamma brukade alltid baka när vi var små, det doftade himmelskt i hela huset. Nuförtiden lagar jag bara scones, hehe. Har ingen spis i min nya lya, så måste installera en så att jag kan bjuda över vänner på scones och champagne ;-)



Idag har jag shoppat ihjäl me, Froggie. Men bara en massa inredning till hemmet, SÅ fina saker! Det är ju en vindsvåning, med snedtak och massa fina linjer och kanter, så det kommer att bli superfint när jag är färdig! Imorgon ska jag också ut och shoppa och så lite jobb (översättning) på eftermiddag. Det har verkligen gått i ett för mig de senaste veckorna, jag har knappt hunnit sova, hehe.



Vintern har smygit sig på här - minusgrader runt hörnet. Men hey, det är december så I can bear with it. Så länge det bara är så nu och i januari, typ. Sen är det dags för vår!



Vale, Froggie, nu ska jag fortsätta att röja lite här hemma. Ha en lovely kväll!

2011-12-05 @ 18:59:37
Postat av: FredVisgot

Du får kalla mig Gud nu ;-) Jag tänker mig när du var liten med dina lååånga blonda hårflätor och du åt deras bröd. Du var superglad och hade ditt söta änglalika leende på läpparna, I'am sure. Vad är roligt att du alltid delar några av dina barndomsminnen med mig i DECEMBER, är det julmagi? Och det är som om jag var i paradiset varje gång :-)



Vadå, bara scones! Hur kan du säga det? Jag har hört ett galet rykte att dina scones är himmelska, gudomliga, men det är bara ett rykte, inte sant? Tortyr ;-) God idé att installera en spis (gas är bättre).



Tack för beskrivningen, jag har bilden på din lya i huvudet (mer eller mindre) och kan göra en ritning nu ;-) Den kommer bli en palats, sure. Och när din lägenhet är klar, då du kan sova och verkligen bli la Belle au bois dormant.



Du pratar redan om vår. Haha, vad du är för rolig. Men vädret är bättre än förra året, eller hur? Oh la la, du kommer aldrig att ändra på dig. Min "Anioleczek" ska vara alltid min "Anioleczek" och ska hata alltid vintern. Du är aldrig nöjda...Mon Dieu, les femmes !



Ikväll åt jag hos mina föräldrar, mamma har lagat en läcker middag. Varför är mat lagad av mödrarna alltid jättegod? Och sen drack te framför spisen. En underbar kväll. Hoppas det hade samma sak för dig!



När bor du i din lägenhet då? Śpij dobrze moja mała Księżniczko !

2011-12-05 @ 23:49:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0