Ingen "julgrodan" i år !



Jag är rädd att du inte kommer få några julklappar och en födelsedagspresenter från mig, tyvärr. Inga musikvideor. Ingan idéer. Men bara tankar. Däremöt kan man inte riktigt säga att de är presenter, och ännu mindre fina/trevliga gåvor. Min stackars lilla ängel ! Jag är helt slut (hade en lång och komplicerad helg, jobbade som en tokig idag) men glad att vara hemma - Hyvää yötä, kauniita unia, enkelini, nuku hyvin !

              



Kommentarer
Postat av: Casia

Ujuj, Froggie! I totally understand det där med att vara helt slut... Jag har också kört på i 150 den sista tiden och känner att jag verkligen måste ta en paus innan det går helt åt skogen... Du får göra samma sak, eh? Vi behöver andas, never forget, eh? Take care !

2011-12-13 @ 09:36:38
Postat av: FredVisgot

Wow, 150 i Sverige. Det är bara 110 här :-b Man jobbar alltid mer när man är ogift, det är väl lättare för oss än för en gift person. Men jag antar det är samma i Sverige.



Du är helt rätt till 200 % att säga att du måste ta en paus och anda...mer ofta. Det blir inget problem för mig för att jag alltid har min solsken inne mig ;-) Jag börjar tro att du inte är bara min ängel men min skyddsängel.



Oh la la, jag har lagat inga luciabullar idag (men jag har bara gjort dem en gång, hmm, i 2010, tror jag, när jag börjat att blogga). Snart kommer våren och världens vackrare dag : din födelsedag förstås, vad annars? ;-) Men först blir det julen med leendet :-)



Jag är hungrig just nu (ätit nästan ingen mat idag). Hoppas att du har en underbar kväll, min lilla ljusängel !

2011-12-13 @ 20:07:08
Postat av: Casia

Nja, jag vet inte om man jobbar med när man är ogift... För mig skulle det nog vara tvärt om. Jag skulle inte jobba mindre, men med en person att ta hänsyn till, skulle det bli ännu mer krävande :-)



Vad bra att du har solskenet i hjärtat, Froggie! Det har jag också, men ibland kommer det några små moln och jag får kämpa lite för att solstrålarna ska kunna nå mig. Men förr eller senare gör de det!



Luciabullar - menar du lussekatter? Jag har aldrig bakat dem, tror jag... Eller, det var väldigt länge sen isåfall. Just nu har jag ingen ugn i min lägenhet, måste skaffa. Men det får bli när allt lugnat sig lite.



Anyways, hoppas att du fick i dig lite mat - man ska egentligen äta var tredje timme, you know. Men åt andra sidan - det finns många saker som man borde göra men som man struntar i, eh? We are only humans!



Vale, Froggie - nu ska jag ut och shoppa lite. Sitter på Espresso house nu och lånar deras internet. Jag har slarvat bort sticket (med sim-kortet) till mitt egna trådlösa internet och det ser ut att dröja lite innan jag får ett nytt. Så för att kunna koppla upp mig, måste jag släpa mig till nåt café. Hombre... Jaja.



Ciao, Froggie!

2011-12-14 @ 14:51:21
Postat av: FredVisgot

I Frankrike ogifta personer är "slavar" (inget familjeliv, inga barn)



Man måste aldrig glömma att solen alltid är bakom moln.



Lussekatter, of course ! Jag ville bara veta om du verkligen läst vad jag skriver på bloggen ;-)



Du har fortfarande ingen ugn, du kommer verkligen inte från Frankrike.Oh, hur kan du låna deras internet, Princesse? Varför bor du inte där? Du får all kaffe att du vill och när du vill. Nu kan du jobba i lugn hemma, haha. Det är möjligt att jag också ska ha problem med internet (maybe) för att en stor storm hotar hela Frankrike i torsdags kväll. Hoppas att du får internet snabbt. Natti.



2011-12-14 @ 20:07:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0