A little angel with a gold heart !



Bonjour, ma belle petite étoile de Zawiercie ! Har du sovit gott inatt ? Några trevliga/fina drömmar ? Igår kväll fanns det en film med Ben Stiller och Robin Williams, "Nigth at the Museum", på tv som du kan se den på bilden nedan : 

               
                                                Vilken konstig museum, inte sant Ben ?  

Hey, hoppas att du inte glömde att mata missarna innan du gick ut och gå på bio. Nej, jag vet att du inte har glömt dem. Du är så snäll, you are really a little ange with a gold heart. Har de namn? Är de snälla med dig? Sover de fortfarande på din balkong?  

                                            
                                                                 Mjau mjau, Casia !  

Well, det är fridag idag ;-) och hoppas att du har en underbar dag, min kära lilla ljusängel - Miłego dnia życzę, mój Aniołeczek !  



 


Kommentarer
Postat av: Casia

Jag har sett lite av ovanstående filmen, den var faktiskt bra :-) Den vi såg igår var inget vidare, lite too much vad gäller skämten och så... Men Owen Wilson och Ben Stiller var strålande som alltid.



Missarna heter Kompis och Rasti (det är grannen som har döpt dem) och de sover i sina små "hus" som vi har byggt till dem med hjälp av kartonger, påsar och filtar. De verkar trivas rätt bra därute och vill absolut inte komma in.



Hoppas att du har en fin dag, Froggie. Jag ska ut och käka frulle på ett favocafé och sen drar jag to gym. Efter det - work, work, work. Ciao!

2011-02-11 @ 08:42:33
Postat av: FredVisgot

"Keeping the Faith", "Meet the Parents" (Stiller, Wilson och De Niro Är så roliga), "There's Something About Mary" med Cam...Mary. Ô Mary, Mary ! Najdroższa, czy chcesz wyjść za mnie?

Och jag gillar Owen Wilson som skådis. De är ofta tillsammans i filmer.



Ni älskar katterna och jag tror att din mamma har en också, eh? Du kommer aldrig in, även om de bjuder dig på att dricka kaffe ?



Det är fint väder här (sol, 18 grader). Hoppas att det går bra med dig. Papa, mój Aniołeczek!



Ps : Hälsa Monsieur Kompis och Madame Rasti ;-)

2011-02-11 @ 13:24:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0