Naturen och moi !



Cześć, mój Aniołeczek ! Imorse tog jag en promenad i skögen. Jag satt på en bänk och hörde naturens viskningar att berätta för mig tusen och en saker, många hemligheter. Shh ! 

               

Alla mina sinnen vaknade. Jag gillar att ha ögonen stängda och beundra lugnt världen omkring mig med mitt hjärta. Min själ vibrerade i samklang med naturen. Jag var naturen. Naturen var moi. Vi var ett. Na razie !   




Kommentarer
Postat av: Cas

Lovley att se lite löv på träden, long time! Jag tog också en sväng och andades lite (utan att höra några hemligheter) och sen tappade jag andan i gymmet, hehe. Balans, eh?



Nu ska jag sätta mig med ett litet projekt som jag jobbar på, imorgon kommer en god vän till mig på besök så jag njuter av eremittiden.



Hope att du har en fin dag, Froggie!

2011-02-06 @ 15:36:27
Postat av: FredVisgot

Bara ett litet projekt och inte ett stort ?! Jag är lite besviken, I confess, haha ;-) Varför just ett litet projekt ? Och är det en hemlighet (même pour moi, snyft, snyft) ? Har du lagat dina gudomliga scones ? Nej, nej, nej, det vill jag inte veta. Du vill tortera mig, det vet jag och du gillar det, eh ? Varför moi ? :-b



Du är en speciell eremit då. Nej, du är en svensk nalle som övervintrar inte ofta, även på vintern...honung, honung, haha

2011-02-07 @ 11:05:14
Postat av: Casia

Hehe, ja ett litet än så länge ;-)



Nix, jag har inte gjort några scones den här gången. Min vän vill gå ut och käka sushi istället så jag får vika mig för denna gång. Det finns en sushi-restaurang precis runt hörnet från mig där de serverar himmelsk sushi, så det är faktiskt inget dåligt alternativ.



Ha en lovely dag!

2011-02-07 @ 11:33:48
Postat av: FredVisgot

Hmm, ditt lilla projekt skulle kunna bli större, menar du, Princesse ? Vad det än är, jag är säker på att svenskarna ska älska det, och ett evigt mysterium för moi. Bachelorette ?



Lycka till med detta projekt i alla fall, jag håller tummarna, mój Aniołeczek :-)



Apropå Bachelorette (dokusåpa), jag tänkte om det en del av natten inatt. Kan jag prata om det med dig, eller inte ? Blogg eller mejl ?



Oh, du och Bea är lögnare - joke. Om dina scones var verkligen himmelska så varför din vän inte vill äta dem. Ah, kvinnlig solidaritet ;-)



Nu vet jag det finns en god sushi-restaurang i Malmö. Om jag åker till dit, en dag...Men det finns ett stort problem



Kul att din syster är tillbaka på bloggvärlden (Beas bloggen). Joanna skriver verkligen mycket mycket bra och jag gillade att läsa sina ord. Hey, det är normalt för att ni är verkligen två körsbär, trots att det finns/ska finnas en unik Aniołeczek i världen ;-)



Hälsa din sis på polska, ok ? Eller på franska, bara om hon pluggade franska som toi, Aniołeczek.

2011-02-07 @ 13:23:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0