Jag känner dig väl...



Mina bästa vänner säger mig ibland : "Je te connais bien/I know you well, Ace !". Hur kan de säga det om jag inte känner mig själv ? Jag lär mig/upptäcker nya saker om mig själv nästan varje dag. Jag är fortfarande en levande varelse, även om det ibland känner jag mig mer död än levande. Ja, jag är en levande varelse som försöker att bli bättre genom att lära av mina misstag i livet eller genom andra människor. Men en dag, någon ska säga : "I knew you well, Ace !" Only when I will sleep under the earth. Det är därför du alltid kommer att vara en gåta för mig, även bortom döden. Jag skulle vilja dyka i ditt sinne, min kära lilla aftonstjärna huld. Du är så annorlunda från andra tjejer jag vet. 




Kommentarer
Postat av: Casia

Folk kan säga att de känner oss väl för att de gör det. De känner den del av oss som vi visar upp, som vi själva också känner till. Men sen har vi en del som vi hemlighåller, ibland även för oss själva. Därför förblir vi olösta gåtor, rebusar som bara han däruppe kan lösa. Isn't life just beautiful? :-)



Natti, Froggie - nu ska jag ta igen lite telefonsnack, har jobbat hela dagen (med undantag för gymmet då) och har en massa kvar to do. Tur att man gillar sitt jobb :-) Ciao!

2011-01-31 @ 21:57:19
Postat av: FredVisgot

What they know about us is between nothing and the error! Certamente si, la vita è bella med ditt sinne, dina ord. Åja, dina ord, ditt sinn...Jag dör, Aniołeczek ;-)



Jobb, jobb, jobb, det är viktigt att gilla jobbet. Ja, du är väl tillbaka i Sverige, min lilla ljusängel. Jag skulle vilja vara den 28 januari varje dag ;-) Mon Dieu, jag var sååå glad för dig, i fredags.



Hoppas att du hade en…trevlig telefonsnack i...kl. 22:00 (?!) haha och har sovit gott, min kära lilla polska nalle !

2011-02-01 @ 07:44:12
URL: http://fredvisgotbaraosssjalva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0