En ren njutning "à la française" !



Här är en bild när jag väntade, ensam, min fd professor i litteratur och skrev lite på caféet :




- Ett ögonblick av ren njutning "à la française"  ;-)  Hey, är inte detta vad man kallar livet, Aniołeczek ? Bonne après-midi et à bientôt, ma douce et merveilleuse petite Polonaise.



Kommentarer
Postat av: Casia

Så här tror jag att det är - ska man äta en croissant så ska man göra det i Frankrike. Det är liksom inte samma sak att gå in på 7Eleven och knapra i sig en dålig kopia... The French one är säkert jättegod!

2011-01-05 @ 16:26:46
Postat av: FredVisgot

Croissant, chaussons aux pommes, pain aux raisins (russin bröd). Du kan äter det när du vill. I morse ville jag äta en croissant. Och det gjorde jag :-)



Tänk på mig när du ska vara i Frankrike och göra det, oui ? Du ska vara kär i mitt fina hemland, I am sure ;-)



7Eleven. What it is ? The French one är alltid jättegod och bättre än alla andra, Aniołeczek, always. Glöm aldrig det, min lilla ängel från Zawiercie, haha ;-)



Jag tackar dig för att offra lite av din dyrbara tid med mig idag (varje dag) och jag önskar dig, min kära lilla stjärna, en trevlig fin kväll med din vän. Dobranoc, Aniołeczek !

2011-01-05 @ 18:03:56
URL: http://fredvisgotbaraosssjalva.blogg.se/
Postat av: Casia

7eleven är en kiosk-kedja, ungefär. Som en mini-affär med det allra nödvändigaste - den finns typ överallt, speciellt i storstäderna.



Jag är inte så mycket för bakelser and stuff men tro mig, kommer jag to France nån gång så ska jag nog trycka i mig en croissant :-)



Hey, här offrar ingen ingenting. Ha en fin kväll du med, Froggie, ciao!

2011-01-05 @ 19:42:57
Postat av: FredVisgot

Så du känner Frankrike. Oh, Nice menar du :-) Du kommer inte hit för en lång tid redan. Frankrike har mer att erbjuda, vackra städer och landskap vars skönhet att lämna dig andfådd. Mitt land är kanske inte lika USA -den eviga showen :-) men det har mer äkthet och charm...som vi fransmän, haha ;-)



Jag vill bara säga att Frankrike inte bara är Nice, men stranden...Well, jag föredrar stränder som har sand.



Hoppas att du fick en trevlig kväll ! Bonne nuit, ma belle petite étoile du soir. Fais de beaux rêves et que les anges du ciel te protègent pendant ton sommeil. Natti natti, Aniołeczek!

2011-01-05 @ 22:46:51
URL: http://fredvisgotbaraosssjalva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0