Ciao, ciao !




                     
Snart kommer du att vakna, min gulliga lilla prinsessa. Promenad, gym, frulle, solsken, osv...Jag vill önska dig en underbar, fin och solig dag. Hoppas att du har ditt söta änglalika leende på läpparna också - Bonne journée, mon cher petit ange de lumière !  




Kommentarer
Postat av: Casia

Morning, Froggie! Hoppas att du har sovit gott :-) Jag var uppe före mr tupp imorse, ska flyga en tur till Finland, sen har jag en lång rast på Arlanda (ska passa på att jobba med min serie samt ha ett litet möte med en kollega) och sen flyger jag en tur till Finland igen i eftermiddag. Dios mio, vad det är tidigt..! Och kan du tänka dig att jag fortfarande lever utan kaffe... Nu är det bara grönt te som gäller. Hey, många tecken nu på att man börjar bli gammal, hehe.



Hoppas att din pappa har det lite bättre nu och att han slipper åka tillbaka till sjukhuset.



Ha en lovely dag!

2011-06-15 @ 06:05:26
Postat av: FredVisgot

Wow, du skiver kommentarer kl. 06:00 nu. Jag blev förvånad. Äntligen, någon galnare än mig ;-) Vilken dag du har ! Hoppas att du inte blir för trött ikväll. Courage, Princesse ! Säg till dig själv att champagne väntar på dig hemma i kväll - ha alltid positiva tankar !



Merci, jag har sovit men är lite trött. Hoppas du har sovit gott också, Princesse :-)



Oh la la, du dricker alltid inte kaffe. Har du feber? Men teet är super god också och det är bra för hälsan. Själv dricker jag ofta (grönt, svart eller rött) te med mamma, det blir alltid trevliga stunder :-)



Dziękuję bardzo, najpiękniejsza. Pappa säger : "Merci beaucoup, Mademoiselle. Vous êtes très gentille mais tellement mystèrieuse". Jag förstår inte vad han menar :-)



Gammal?! Well, glöm inte att du är lik gott vin. Det blir bättre med åldern ;-)



Hoppas att du haft en underbar dag, i alla fall och har en jättefin kväll, mitt kära polska vin ! Papa, mój Aniołeczek !



PS : Tittar du på månförmörkelse ikväll (vid kl.22:00)? Jag ska försöka ta några bilder om möjligt med min kamera.

2011-06-15 @ 16:44:02
Postat av: Casia

Är det månförmörkelse ikväll? That I didn't know :-) Jag ska göra det om jag lyckas att hålla mig vaken... Har precis kommit hem (satt i en taxi i evigheter från Centralstationen...massa trafik. Jag brukar ta tunnelbanan hem till mig för det tar bara ett par minuter men det var stopp i trafiken. Crap) och känner mig halfalive, hehe. Kan du tänka dig att jag hade många fransmän ombord till Finland idag? Oh la la :-)



Då hoppas jag att din pappa är bättre...? Det var en fin hälsning från honom :-)



Vale, Froggie, enjoy the moon tonight, ciao!

2011-06-15 @ 17:25:06
Postat av: FredVisgot

Haha, samma sak här på jobbet. Jag tror att jag är den enda som vet det. Jag gillar natten (kvällspromenader här, i Spaien eller Portugal), månen och stjärnor. Jag skulle gärna vilja att flygga i himlen med stjärnor :-)



Min stackars lilla prinsessa ! Men var är de goda feer när en gullig prinsessa behöver dem, eh? ;-) Idag kunde du prata franska med fransmännen - vilken tur/chans de hade ! I think I'm cursed :-( Hoppas de hade snälla (trevliga) med dig, eh? Nu känner du fransmän, på riktigt.



Haha, vad tycker du om fransmän?



Vad snäll du är (som vanligt), Princesse ! Torsdag (i morgon) har min pappa ett möte med doktorn i sjukhus. Han har ofta problem med hälsan sedan fick en ny njure. Man kan inte göra något emot det. "En fin hälsning", här är ett bevis på att du är galen :-b



Nu ska jag gå hem (haft en galen jobbsdag idag). Jag har bråttom. Kanske jag vill inte gå hem. Nej. Dobranoc, miłych snów, najpiękniejsza !

2011-06-15 @ 18:15:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0