Årets första riktigt varma sommarnatt i Bordeaux !



Dzień dobry, słoneczko ! Hoppas att du har haft en bättre natt än moi, Princesse? Det var varmt inatt - 28 grader. Men jag vill bara önska dig ett fint flyg med trevliga passagerare och en lovely dag med LV ;-) och dina vänner !


                           




Kommentarer
Postat av: Casia

Ujuj, inte lätt att sova i en sån värme... Jag sov också sådär, mest för att jag visste att jag skulle gå upp tidigt, hehe. It happens every time!



Efter jobbet åkte jag och en vän till Slussen (en stadsdel vid vattnet mitt i stan) och åt lunch, sen shoppade jag ett par timmar (damn att det ska vara så svårt att hitta det man vill ha!)tills jag inte kunde hålla mig upprätt längre. Hade tänkt jobba lite, men orkar inte göra det idag.



Här är det också varmt och lovely. Ha en nice kväll, Froggie!

2011-06-27 @ 18:43:52
Postat av: FredVisgot

Well, det finns ingen anledning för mig att komma till Stockholm eftersom jag besöker din huvudstad genom dina ord (är lik en resa/dröm varje gång och jag kollar alltid på nätet) - och webbkameror. Dziekuje, moj Anioleczek :-)



Varmt i Stockholm??? 40 grader i skuggan här, gatorna var tomma. Bordeaux was like a ghost town (miasto widmo) today, boooo !!! :-o



Det är skönt att inte göra någonting kvällen och t ex dricka ett glas vin i trädgården, eh? :-)



Bonne nuit, mon cher petit ange. Fais de beaux rêves et que Dieu te protège pendant ton sommeil.

2011-06-27 @ 23:58:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0