Vendredi 24 juin 2011






Je souhaite à vous deux un romantique Midsommarafton et un bon weekend




Kommentarer
Postat av: Casia

Thanx, Froggie! Nu firar jag inte midsommar eftersom jag inte har den traditionen med mig (man firar inget sånt i Polen ju), men min bästa väninna och jag korkade upp en champagneflaska och hade ett par timmars skvaller-maraton ute i solen. Hope att du hade en lovely fredag, ciao!

2011-06-25 @ 08:17:02
Postat av: FredVisgot

Jag vet, jag har inte glömt vårt samtal om Mmdsommar, förra året. Men jag tänkte att du hade ändrat åsikt under tiden. I morse läste jag Aftonbladet och du hade rätt om midsommar, Princesse. Det finns många problem med alkohol under den här festen. Fylla, mord och olyckor. Har svenskarna en hjärna i skallen, eller inte? Jag har redan varit berusad i det förflutna men jag gjorde aldrig dumma saker på grund av alkohol för jag har aldrig gillat sprit (vodka, whisky, tequila, osv...), det är inte moi (I think I am an alien, who knows?). Nej, jag förstår inte dessa människor. Var är nöjet av att dricka alkohol för bara att bli helt full? När jag dricker vin, så jag kan uppskatta alla dessa aromer och nyanser. Det blir ett rent nöje.



"man firar inget sånt i Polen" Hey, du var bara en bebis när du levde i Polen, Princesse. Vad konstig du är ! Du är helt svenska för vissa saker men inte för några andra. Det är som om du hade en dubbel personlighet, förstår du vad jag menar, Princesse?



En champagneflaska för två...aj, era skallar imorse. Hahaha, "skvaller-maraton", you (women) are world champions in the discipline ;-)



Jag har precis vaknat upp och ska och går ut för att springa i skogen. Jag behöver det, efter en hemsk vecka (för saker i skallen). Har du flugit i Finland i veckan?



Hoppas att du har en fin lördag med - hälsa (på franska) din vän !



PS : Hur säger du "wake up!" eller "You have to wake up now" på polska, tack? ;-)

2011-06-25 @ 12:30:54
Postat av: Casia

Ey, jag var inte alls bara en bebis i Polen :-) Jag minns faktiskt en hel del, även om jag inte är "praktiserande" polack så ofta, hehe.



Mitt huvud mådde rätt bra imorse, tack :-) Jag dricker ju inte så mycket, bara tillräckligt för att det ska smaka gott you know. Så huvudet klarade sig sig bra!



Jag har varit i Finland ett par gånger, yes. Part of the job, hehe.



Wake up heter Obudz sie! på polska, so now U know.



Ha en lovely kväll, Froggie!

2011-06-25 @ 20:55:05
Postat av: FredVisgot

Jag gillar så mycket att höra dig att säga "Jag minns faktiskt en hel del", eftersom jag är rädd alltid att du glömmer din hemstad, ditt hemland, vad du är verkligen : en polska till 100%. Och jag finner det svårt att föreställa sig att du talar polska ännu. efter alla dessa år i Sverige. Ett riktigt mirakel och jag kan inte låta bli att le, haha. Konstigt, eh? :-)



Jag är glad för du är ju annorlunda än svenskor :-) Är det inte bättre att dricka alkohol

för att uppskatta alla dessa nyanser och inte för att bli full? Det är så att man uppskattar verkligen de finare sakerna i livet.



Dziękuję bardzo för svaret. Du är för snäll, underbar, Princesse.



När jag började skriva min blogg, ville jag förbättra min svenska. Moj Boze, jag skulle aldrig ha tänkt att lära sig polska och speciellt inte med en otrolig kvinna som du. Det här överträffar alla mina förväntningar. Merci, du plus profond de mon cœur :-)



Du gôr mig den lyckligaste av män. Miłego wieczoru i dobrej nocy życzę - Blir jag inte en riktig polack, eh? ;-)

2011-06-25 @ 21:55:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0