Min otroliga galna natt !



Jag har precis kommit hemma. Tog en promenad genom stadens gator hela natten. Jag behövde tänka, ensam...Resultatet är att mina fötter gör ont nu. Det här var mitt otroliga  galna party efter en hård vecka. Well, jag kommer försöka sova ett par timmar (efter en skön dusch). Jag håller tummarna för mig. Ha en fin dag !  




Kommentarer
Postat av: Casia

Hej, Froggie! Hope att du fick sova lite :-) Vi behöver vara lite galna ibland, hur ska vi annars kunna veta skillnaden mellan galenskap och nåt som inte är galet?



Hope att du får en fin dag - här ska det bli 20 grader och strålande sol, min sis är här så vi ska hitta på lite nice stuff to do. Ciao!

2011-05-21 @ 07:34:42
Postat av: FredVisgot

Mamma, mina fötter gör ont. Snyft, snyft. Jag håller inte med dig. Jag har aldrig tagit droger i mitt liv och jag vet att det är bara en ren s*** (förlåt mig för ordet). I've never been violent against any woman and I know that domestic violence is a bad thing. Jag är ironisk när jag har skrivit "galna natt" men den verkliga galenskap skulle det vara att inte vara galen?



MINUS 20 grader, menar du :-) Vad kul att du kan njuter solsken men din kära syster idag. Här blir det lite kallt med bara 27 grader och sol.



Har ni en liten rendez-vous hos Monsieur LV? ;-) Say "bonjour" to your sis from me! Hoppas att du (och Joanna, förstås) har en looooovely lördag, min lilla ljusängel. Glöm inte din underbara/gulliga änglalika leende, s'il te plaît :-)



Papa, mój Aniołeczek !

2011-05-21 @ 13:28:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0