En ny vecka : en ny ros för min lilla prinsessa !



Bonjour, ma douce et merveilleuse petite princesse !


Pour toi, mon petit ange !  

Jag erbjuder dig denna lilla ros i hopp om att du får en lovely vecka med en generös sol som skiner hos dig de nästa dagarna och värmer ditt stora guldhjärta.   

Miłego dnia życzę, mój Aniołeczek ! 




Kommentarer
Postat av: Casia

Muchas, Froggie! Hope att du också får en fin start på veckan :-) Jag sitter på mitt favocafé på Arlanda, har kurs idag så nu ska jag krypa bort till kontoret och bänka mig framför en babblande varelse... Have a nice one!

2011-05-16 @ 08:42:55
Postat av: FredVisgot

Dziękuję, mój Aniołeczek ! Oh, vad pluggar du idag? Jag älskar din stil att skriva och önskar dig mod. Papa, mój Aniołeczek !

2011-05-16 @ 12:45:23
Postat av: FredVisgot

Vilket Är ditt favoritcafé? Starbucks menar du?!

2011-05-16 @ 12:58:43
Postat av: Casia

Hehe... Jag ska börja flyga en annan flygplanstyp förutom den som jag flyger idag, därför måste jag gå kurs. Och favocafét är visserligen Starbucks, men tyvärr finns det ingen sån här nu. Däremot finns det ett annat lovely ställe som gör världens godaste americano - har slutat med latte (did that a couple of months ago).



The talking heads var faktiskt uthärdiga, så nu åker jag hem och ska sätta mig med ett tv-jobb som jag måste ha klart nu i dagarna. Hope att du har haft en fin dag, Froggie, Ciao!

2011-05-16 @ 17:42:55
Postat av: FredVisgot

Vilken flygplanstyp? En Hängflygning, en zeppelinare, eh? ;-) Varför finns det ingen Starbucks på Arlanda? Det verkar otroligt. Jag vill dricka kaffe när jag läser dina ord, hmm, jag undrar varför? ;-) Och vad är problemet med latte? Jag är rädd du är lik min syster. Niiiie ! Pomocy !!! :-)



Vad jobbar du med nu? Oprah?! Papa, mój Aniołeczek !

2011-05-16 @ 18:23:10
Postat av: Casia

Det är bara en annan flygplansmodell, så det är annorlunda procedurer and stuff. Ett fransk flygplan, faktiskt :-)



Det finns en Starbucks på Arlanda, men den ligger väldigt långt från där jag är så jag orkar inte gå igenom en massa säkerhetskontroller etc. Jag har inget problem med latte, men det känns lite för "milky". Americanon är mera rent. Svart vodka, you know ;-)



Jag jobbar med en grej för en sport-kanal.



Natti, Froggie!

2011-05-16 @ 21:11:42
Postat av: FredVisgot

Det faktiskt är ett europeiskt flygplan nuförtiden :-) Är de så annorlunda? Vilket föredrar du mellan de två modellerna? Hmm, "B" säger jag. Mon Dieu, toi och USA !



Wow, det blir värre än i djungeln för att gå där, även för dig, den sötaste av kabinpersonaler. Inget VIP-pass för toi?! C’est incroayble. Haha, svart vodka, jag tänkte att du aldrig drack det men jag förstår. Koffein, koffein, pure dose ;-)



Jag kanske vet programmet även om jag kollar inte om ofta tv:n men det vet du redan.



Natti, natti :-)

2011-05-16 @ 23:41:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0